jigoro cano 234 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ode kod drugara koji ima Jawu brzom brzinom. Ako dobijem od Sagmajstera jos koji javljam. Stize danas jedan paket. Jel te placa za reklamu koliko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne placa. Ali sam toliko zadovoljan saradnjom da bih toplo preporucio. Delova ima svakakvih ali je usluga fenomenalna. Vratio sam robu u vrednosti nekih 25 eura i kuturno su mi zamenili za nesto sto mi je vise odgovaralo. Jako ljubazne zene. Bas su me odusevili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, ode kod drugara koji ima Jawu brzom brzinom. Ako dobijem od Sagmajstera jos koji javljam. Stize danas jedan paket. Vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 8, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jako ljubazne zene. Bas su me odusevili. Majka i zena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jako ljubazne zene. Bas su me odusevili. Majka i zena.. Greska , sestra i svastika ! Znam ih mnogo dugo . zenske su ok ali ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 9, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Greska , sestra i svastika ! Znam ih mnogo dugo . zenske su ok ali ... Hvala na ispravci, i slazem se za to ALI...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada milikic 2 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Prokuplje, Srbija Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan potreban rotor sa citavim kolektorom za 251, polovno-novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 9, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan potreban rotor sa citavim kolektorom za 251, polovno-novo Bese 80e nov koliko me secanje sluzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Manje , ponuda na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada milikic 2 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Prokuplje, Srbija Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nadjen polovan, hvala svima na smernicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Mart 20, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednje vile od MZ-a, t.j. trebaju mi štapovi, točak i klješta. Štapovi mi trebaju od 32 mm, ne znam da li su na svim modelima MZ-a takvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan ima neko zadnji deo od ovakvog stop svetla,znaci samo taj zadnji crni deo oklop mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se nabavi MZ-ov regler 6v elektronac. Treba mi za Jawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan ima neko zadnji deo od ovakvog stop svetla,znaci samo taj zadnji crni deo oklop mi treba Ako ima neko a ide u Stamnicu, moze da ponese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ima neko zadnji deo od ovakvog stop svetla,znaci samo taj zadnji crni deo oklop mi treba Ako ima neko a ide u Stamnicu, moze da ponese. Trebalo bi da budes precizniji. Prednji deo stop svetla je crn, zadnji deo je crvena providna plastika, ne razumem o kakvom oklopu pricas ? Napisi tacno sta ti treba. Ja ne mogu da idem u Stamnicu, al glupo bi bilo da ti neko nesto ponese, vuce to do tamo, a onda ispadne da to nije to sto tebi treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj prednji deo koji je crn u koji ide nosac sijalica i na koji se srafi providna crvena plastika, taj mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 29, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covjeku treba tjelo stop svjetla bez crvene plastike-stakla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Steamer Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije fara od 250, 251 i ima li neko na prodaju? Bilo bi dobro da ima klasicne nosace na stapove viljuske. treba mi za neku prepravku a ne za MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Far MZ motocikala , modela ETZ , sa strane ima rupe za pridrzavanje sajli . One se mogu iskoristiti i za kacenje na bocne nosace ma da se originalno kaci odozdo . Njegova je sirina 185 mm . imam i mogu nuditi nov a i koristen . Ako odgovara dimenzija , ponuda na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Jul 12, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve zadnje felne za MZ 150, jedna je u ekstra stanju, druga je u malo lošijem stanju(lošije stanje odnosi se da je potrebno poliranje). Cena za bolju 25 e, a za malo lošiju 20 e.( toliko sam ih i ja platio, samo me prodavac zajjjebo za model, meni trebalo za 251, pa vi vidite ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 23, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem korišćenu Iskrinu bobinu od MZ-a, 12 volti.Na kontaktima pokazuje da provodi struju na volt metru, tako da ide kao ispravna.Prodajem je jer uzimam od 6v koja meni i treba.Može zamena za bobinu od 6 volti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 23, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U MZ -a fabricki nikad nije ugradjivana Iskrina bobina. To je nekad neko zamenio - stavio automobilsku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelusPV 0 Napisano Jul 23, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ305 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate, ja je izvadio iz motora pa je prodajem jer menjam komplet struju pa mi ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove delove za emz ys 250/1. Imam novu radilicu, nekoliko karba, 5 brzina, stop svetlo, neke semeringe, lezajeve, filter fazduha...i jos po nesto. Sve je original iz nemacke. Slike nemogu postaviti jer neumem. Okolina Zrenjanina. Doci licno videti i tada sledi dogovor za cenu. Boleo bih sve zajedno prodati ali.. Ovo je usluzbi oglas druga. Zvati mene licno na 060 518 06 99 Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...