Vuja 35 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Cela je struja Joskina pa mi regler vise ne treba. Izuzetan je, uopšte nije bilo potrebe da ga menjam nego elektronika je naprednija od mehanike pa eto... Da, naštelovan je kako treba pa puni super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 125 crven registrovan do avgusta , 550 eu, dao bi i za 500 eu 063/622 802 Svilajnac Ja sam video i vozio motorce, extra stanje presao nekih 5.000km. Presao 5000 km? Samo??? Pa to je onda kao iz fabrike? Ako moze neka slika i jos neki komentar u vezi ovog motora jer moj drug juri bas 125-icu ali u super stanju. Bio je juce da gleda neku u Pancevu i lik je precutao da je farbana masina cetkom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nije prodat, a vec je dolazio kupac, koliko sam obavesten , uslikacu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vec se cuo on sa njim i ako ne padne kisa krece vec danas za oko sat vremena da ga pogleda. Samo nije presao 5000 vec 9000 km,ali nista strasno. Ako je dobar i ako se pogode ja cu ga vec danas probati ! Ma hoce neki klinac da ga vozi,ima 15 godina..taman za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad su mi javili da su kupili 125-icu i sad krecu iz Svilajnca. Moji utisci sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 15, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 125 crven registrovan do avgusta , 550 eu, dao bi i za 500 eu 063/622 802 Svilajnac Ja sam video i vozio motorce, extra stanje presao nekih 5.000km. PRODATOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Baš volim kada pravi motor dođe u prave ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje Mz 250 u perfektnom stanju,88,godiste,uradjena generalna,nove gume i akumulator,gasni amortizeri,enduro upravljac,streetfight maskica,rezonantni auspuh (nov),MF oklop (preradjen).Cena je 850 evra.Motor stvarno vredi videti.Cena 850 evra,mislim da nije fixna.Kontakt 0643701164 Boban-Japanac.Motor se nalazi u okolini Nisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 19, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 125 crven registrovan do avgusta , 550 eu, dao bi i za 500 eu 063/622 802 Svilajnac Ja sam video i vozio motorce, extra stanje presao nekih 5.000km. PRODATOOOO KUPLJENOOO!!! Videla sam malca al ti kad bi ga sad video trazio bi ga nazad! Dobio je dodatnu opremu a posle detaljnog ciscenja i lickanja se sija ko da je iz fabrike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje Mz 250 u perfektnom stanju,88,godiste,uradjena generalna,nove gume i akumulator,gasni amortizeri,enduro upravljac,streetfight maskica,rezonantni auspuh (nov),MF oklop (preradjen).Cena je 850 evra.Motor stvarno vredi videti.Cena 850 evra,mislim da nije fixna.Kontakt 0643701164 Boban-Japanac.Motor se nalazi u okolini Nisa. Djole je u pravu, Japancev MZ je jedan od boljih koje sam video. Cak su i komande menjaca i kocnice bas lepo izmestene prema pozadi. Ovaj motor i pored malo vece cene vredi pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan nesto sam pregovaro sa svakakom preko sms-a pa pita on mene oc kupit njegovog mza ??? neznam dalje nije nist odgovaro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/241963 zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ...bez ulaganja????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 6000 km a skidana glava :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo da mi pokloni ne bih uzela!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iz oglasnih novina: MZ 250 u delovima 150 €. 064/836-4228 MZ ETZ 150, '89, 300 €. 062/242-030 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Evo i iz Kragujevackih oglasa : Tomos APN4 i MZ 250 za 500 evra. tel. 034 573 012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde reaguj: MZ etz 250 može zamena za manji APN i slično. 063/818-9-759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Avgust 9, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto ljudi menjaju mz za apn,ponekad i bez doplate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljubitelji MZ masina.Kupio bih radilicu za etz 150 sa losom klipnjacom,trebaju mi samo dobri tegovi, a dolazi u obzir i kompletna , prolupala, masina za isti model. moze i na 064 186 32 98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Floyde reaguj: MZ etz 250 može zamena za manji APN i slično. 063/818-9-759 Nije mi jasno kako mi je ovo promaklo i u oglasniku i ovde sacu da ga zovem zvao sam ovog za 150e u delovima,otprilike pola ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Slavko, Ovako ti stvari stoje : Vozio sam MZ ETZ 125 oko godinu ipo dana ( prodao sam ga pre dva meseca ). Uporedo sam imao, vozio, a i jos ga vozim ETZ-a 150 . To su ti dva identicna motora, razlika je samo u kubikazi, i jednoj konjskoj snazi. Motor jako lepo ide, ko i svaki MZ - ne zahteva mnogo odrzavanja ( ali mu ipak treba posvetiti paznje - s'vremena na vreme. Registracija je jeftina, ako ga normalno vozis - malo trosi, ako ga cepas zna da ode i do 4,5 lit / 100 km. Ako volis da putujes negde dalje, znaci da se natovaris ( kamp oprema ), i vozis jos nekog - optimalna putna brzina mu je oko 70 km/h. Za vozikanje po gradu je idealan. Ja sam mog prodao samo iz jednog razloga - imam 110 kila, volim da putujem i da se natovarim, a za te stvari mi je on slab. Ovaj ETZ 150 sto jos uvek vozim ipak ima jednu konjsku snagu vise, a na moju kilazu to znaci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 17, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Slavko, evo ti odgovora za kontakt bravu : Kad stavis kljuc u kontakt bravu nek to bude pozicija 0 - sve je iskljuceno. Okrenes ga za jedan stepen ulevo pozicija 1 - dat kontakt, motor se moze upaliti, rade i zmigavci, sirena, ablender i stop svetlo. Okrenes ga za jos jedan stepen ulevo pozicija 2 - sve ti funkcionise kao i na poziciji 1 i jos su ti upaljena poziciona svetla napred i nazad. Okrenes kljuc za jos jedan stepen ulevo pozicija 3 - sve ti radi kao i na poziciji 2 i jos ti je upaljeno glavno svetlo u faru ( prekidacem pored rucice kvacila biras koje hoces dugo ili kratko svetlo ). Na pozicijama 1, 2 i 3 kljuc se ne moze izvaditi iz brave ( osim ako kljuc ili brava nisu pohabani ) Kad iz pozicije 0 kljuc okrenes za jedan stepen u desnu stranu upali ti se samo poziciono svetlo napred i nazad ( parkirno svetlo ) , kod nekih modela svetli i osvetljenje u kilometar satu , i kljuc se moze izvaditi - nema kontakta i motor se ne moze upaliti. Ovo koristis ako nocu ostavis motor negde pored puta da bi bio osvetljen da ga neko ne bi u mraku udario. Na modelima MZ-a koji imaju instalaciju od 6 volti postoji jos jedna pozicija u desnu stranu koja je sluzila za slucaj da je akumulator prazan ili ga nema, pa treba motor upaliti na guranje. Postoji mogucnost da ako kupis polovan MZ Etz koji ima 12 volti instalaciju - da je neko od bivsih vlasnika zamenio kontakt bravu, i da je stavio bravu od modela sa 6 voltnom instalacijom i da imas ovu poziciju za paljenje bez akumulatora, ali to na ETZ - u ne funkcionise ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 18, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ovo nece biti off.Ako jeste,premestite... Dakle,moj sestric nece vise da vozika apn,nego bi nesto malo jace kao napr mz125 kubika (nemojte predlagati 250 i 150-ku,jer jos nema 18 god). Ako neko prodaje takav mz,ili zna nekoga da prodaje,neka javi. Hvala vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=17372&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-ETZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...