zverinjak 403 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije tesko daj fotke oklopa da se malo bolje vidi kako izgleda. Ima gore jedna fotka ali iz pticije perspektive te se ne vidi bas najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo trenutno imam ali slikacu jos pa cu postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi danas rezonantni auspusi za MZ 250. Ako nekog zanima nek se javi. Ja licno vise volim fabricki, al ukusi su razliciti. Ovo sam slikao na mom MZ-u , cisto da se vidi kako izgleda ( samo je prislonjen i privezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za probu cu jos videti. Ovo je za MZ 250, sto znaci da je predvidjen za siru izduvnu lulu ( moj MZ je 150 ccm ), pa bi trebao da pravim neki reducir, a i drugi nosac pozadi, a za cenu cu jos videti dok napravim kalkulaciju, al nece biti velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da postavim oglas i ovde... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44423.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovako se cuje rezonantni auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Delovi za ETZ 250 . Zadnji amortizeri, obe cizme, korpa kvacila, gumeni stitnici lanca sa bakelitom, sajle kvacila i gasa, klipovi, cilindar, viljuske menjaca itd... Napominjem da su svi delovi iz doba kad su to radili istocni nemci ( a ne neka mala privreda, turci i madjari ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
npetrovic 0 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kurblu za MZ ETZ 250 , ako neko ima polovnu viska.... Tel 064/1874835 Nenad ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko grlo karburatora za TS 250?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Daj,prodaj ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 11, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @štampar 'Ajd' prodaj i meni ono tvoje elektronsko paljenje, već jednom... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Usisno grlo za ETZ 250 tebam! Ko prodaje ili poklanja? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna rdilica od mz etz 250, ponude na pp. i samo one prihvatljive... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1754 Napisano April 18, 2010 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je potrebna masina za MZ ETZ 250 bez menjaca, mozda bi uzeo i sa menjacem, ako neko ima neka ga okrene na 064 14 88 731 - Aco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53415.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan MZ Cim meni stigne od stampara grlo ja ti poklanjam moje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ Cim meni stigne od stampara grlo ja ti poklanjam moje ;D A jel' odgovara?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan obrisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem grlo Mihi od ETZ ;D Stampar mi poslao 2 komada,ka dstignu videcu sta je tacno 1 je visak kome treba nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem grlo Mihi od ETZ ;D Stampar mi poslao 2 komada,ka dstignu videcu sta je tacno 1 je visak kome treba nek se javi Ako je grlo od TS-a 250 moz' meni...nek' se nadje-'leba ne trazi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem grlo Mihi od ETZ ;D Stampar mi poslao 2 komada,ka dstignu videcu sta je tacno 1 je visak kome treba nek se javi Ne salji nista, ja dodjem do tebe neki lep dan bude skoro mozda sada uskoro, e hehehe :D I ponesem prisivke koliko bese ono ima kod Picasoo za tebe te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja saljem grlo Mihi od ETZ ;D Stampar mi poslao 2 komada,ka dstignu videcu sta je tacno 1 je visak kome treba nek se javi Ne salji nista, ja dodjem do tebe neki lep dan bude skoro mozda sada uskoro, e hehehe :D I ponesem prisivke koliko bese ono ima kod Picasoo za tebe te? A moz' Rider i do nas, na jedno neobavezno okupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi malo da izadjem iz Svilajnackog atara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Sve moje postove u temi ,,kupujem/prodajem,, obrisao sam licno. Oglas o prodaji delova i motocikala bice postavljen na glavnom forumu,ili mozda ovde. Ako nekome nesto treba,moj broj telefona je u imeniku podforuma MZ Svet,ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...