Vuja 36 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti trebaju pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 23, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi,pare ljude kvare . Vise su me do sada druge stvari kocile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ce da nadjemo i osovinu i saltalicu ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi,pare ljude kvare . Vise su me do sada druge stvari kocile... Mozda malo da odpustis sajlu kocnice?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, treba mi preveden manual za jednog buduceg mz vozaca za es 150/1 Ako neko ima neka okaci tamo gde vise i ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm ovo je trebalo u drugoj temi ! Izvinite greska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Prodajem MZ ETZ 125 LUX - 1990 god. - registrovan do 21.05.2010 god. cena je fiksna : 300 eura. Vise o motoru na stranici Mali oglasi forumaša http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45087.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bane stavi link ka tamo da se ne pogubimo tražeći u silnim oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Naravno nema problema. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45087.0 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Joooooooooooooooj,de si bio pre 10 meseci!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko prednji tocak za stari mz televizor 16-icu, neka se javi...sklapam jedan,prepravljam u supermoto,175-icu iz `69. pa sam usporio jer sam video da je prednji bandas puko na pola,od aluminijuma je.Imam 18-od jave ali mi se ne dopada,hocu da mi oba budu 16,pa ako neko ima na prodaju neka se javne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja - naravno, evo i slike : Ovo je bio tocak na mom MZ-u kad sam ga uzeo havarisanog . a ovo je tocak od MZ 175 televizora koji sam koristio dok sam popravljao moj motor. To je taj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je ubačena u Kupujem - prodajem, tu pripada. Ništa bitno, idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da se u mom kraju prodaju dva televizora 175 za delove, bez papira. Od istog vlasnika je moj drug Slavko kupio etz 150 takodje za delove .Ako nekog interesuje, mogu da se raspitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 3, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba nekome ram od mz etz 250 ima papire .... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan treba nekome ram od mz etz 250 ima papire .... ??? ??? ??? Cena, mašina, detalji... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Osovinu menjaca sam nasao,Boris mi salje nju,rezervni regler i jos neke sitnice... Treba mi jos saltalica,to nema. Jel zna neko posto je nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 3, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba nekome ram od mz etz 250 ima papire .... ??? ??? ??? Cena, mašina, detalji... ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45112.0 masina nema(otisla u delove.) ram je od etz-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 8, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba nekome ram od mz etz 250 ima papire .... ??? ??? ??? Cena, mašina, detalji... ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45112.0 masina nema(otisla u delove.) ram je od etz-a... otislo.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1735 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Po poslednj put oglasavam svog MZa na prodaju, ako ne ode u narednih 7 dana dacu ga u neku razmenu za skuter, stvarno je steta da stoji parkiran vise od godinu dana... U to ime i cena je nova - 300 evra! :o Ako je kupac neko pouzdan (citaj: sa foruma) ili ima neko da garantuje za njega mozemo da se dogovorimo i za neke rate. Evo opet linka da ne kopate po temi. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar nije uspeo da skupi pare,inace bi otisao... A mislim da nije ni sada u nekoj situaciji da pazari... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 19, 2009 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba mi bravica za kasetu za mog mz-a ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 19, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan za kasetu ti savrseno odgovara bravica od postanskog sanduceta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh slucajno na ovaj oglas,sumnjam da ce ga prodati za te pare u Srbiji,u svetu mozda hoce,ali potpuno ga podrzavam sto ceni svoj motor. http://www.polovniautomobili.com/oglas178999/mz_trophi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...