Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Eto pogledajte ovog sivca, ON izgleda kao da je preso samo 2850 km.

Izvinjavam se u napred ako gresim ali kada majstor prodaje motor a SAMO treba zameniti dihtung...

Inace ja bih rado zamenio moj etz 150 za 250 ili 251 uz doplatu naravno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Verovali ili ne, na agregatu nista nije radjeno nikada jer nije imalo potrebe. Kazem cak ni paljenje nije ni stelovano. Jedino sto je menjano su zastitne gume oko lanaca i plastika oko lancanika i stavio sam hromirane slepe matice gde god sam mogao. Za godinu dana koliko je bio registrovan presao je 10000 i posle toga jos 3000... I da, ofarbao sam ga jer je fabricka boja potamnela. Skinuo sam nalepnice, video kakva le bila boja i ... Ma kazem vam, ne bih ga nikad prodao da ne moram da isplatim BMW-a

Pozdrav

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

A da, uz njega idu i koferi sa drzacima (nisam ih montirao jer neki ne vole kofere na motoru), novi paknovi (nisam ih menjao jer nije bilo potrebe), to sam sve dobio uz motor

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Kada sam kupovao mog, nailazio sam na par 250-ke po okolnim selima, ali niko nije hteo da prodaje. Ovaj deda sto je meni prodao, na moju srecu je resio da proda motor tek kada je razgovarao sa sinom i unucima i kada su oni rekli da ih motor ne interesuje...

Da su naslednici bili naklonjeni motorima, tesko da bih sada imao TS-a...

Inace, i ja se nosim sa mislju da (ako SEKA ubrzo napusti moj novcanik) uzmem jos jednog MZ TS-a ali samo 250/1...!!

• Svrati ponekad, 251 postova

ima jedan solidan ts 250/1 za prodaju u rumi  ;)

Novci-Papiri-A moz' i neka slika  8)

juce  sam  ga  pogledao  i  moze  se  reci  da  nije  los.Nema  zmigavce  ali  mislim  da  je    ostalo  sve  orginal,  radi  kao  sat  lepse  nego  moj  ETZ  >:(papire  ima  i  matori  kaze  da  ga  neda  bez  330e,  mada  mislim  da  tu  jos  ima    prostora.Po  meni  treba  samo  farbanje  i  glancanje  i  samo  teraj.Ako  si  zainteresovan  mogu  uzeti  broj.

• U prolazu, 20 postova

Drugari, mene interesuje da li neko ima da proda gume za MZ ETZ 250? Konkretno, treba mi prednja... i spoljna i unutrašnja. Polovna ili nova svejedno, samo da nije trula i ćelava!  ;)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Covek ima puno guma svih dimenzija, odi do Panceva ili covek salje postom 064/142-0127  Za Hondu 750 prednja i zadnja u odlicnom stanju su bile 4000 dinkosa!  ;D A postoji i trayal domaca kosta oko 1100 din. nova ali ti to nikako ne savetujem to je guma do 100km na sat!Napred mozes i malo siru da stavis od fabricke lepse ce da izgleda mz  8)

post-6140-12879037016625_thumb.jpg

post-6140-12879037017827_thumb.jpg

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

juce  sam   ga   pogledao  i  moze  se  reci   da   nije   los.Nema   zmigavce   ali   mislim   da   je    ostalo   sve  orginal,  radi   kao  sat  lepse   nego  moj   ETZ  >:(papire   ima   i  matori   kaze  da   ga   neda   bez  330e,  mada  mislim  da   tu   jos  ima    prostora.Po  meni   treba  samo  farbanje  i  glancanje  i  samo   teraj.Ako  si  zainteresovan  mogu  uzeti   broj.

Mozes mi pustiti broj na pp...Zamolio bih te ako mozes ikako da ga slikas!!

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Sto se tice Trayala vozim Guzzija od 230 kg i jos toliko ga tovarim(ja, zena, oprema za kampovanje,alat...)znaci oko 450 kg vozim na obe Trayalke 3.50/18,za sada su super pu pu pu da ne ureknem,tako da MZ moze bez problema da ih koristi,ja sam ih vozio na ETZ i isto toliko ga tovario.Sto se tice brzine retko prelazim 100 ali i kada malo poteram nema nikakvih problema.

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Slazem se sa Dukijem, i ja teram trajalke i napred i pozadi. Gume odlicno nalezu na put, a sa dvoje na motoru, bez problema podnose do 135k/h.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Drugari, mene interesuje da li neko ima da proda gume za MZ ETZ 250? Konkretno, treba mi prednja... i spoljna i unutrašnja. Polovna ili nova svejedno, samo da nije trula i ćelava!  ;)

Kad sam kupio mog ETZ-a , bio je slupan, prednja felna i guma unistena.  Kad sam ga sredjivao, odem u radnju i kupim Trayal gumu za APN 4 - 2,75 / 18 .  Evo jos par stotina kilometara, pa ce biti da sam sa njom presao celih 10.000 kilometara.

Da ne pricam mnogo, svi znaju kako vozim, a i kako se natovarim, a i ima me , pa vidi !

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Zvala sam coveka danas,ima zadnju koja je mene zanimala. U odlicnom je stanju, kaze skoro pa je nova,a ima mozda i novu tako da cu otici da pogledam svakako!

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Prodajem Plavu Pticu!!!

MZ-a 250!

Motor je '87 godiste,ja sam treci vlasnik,presao 26000km...

Ove godine na zvanicnom okupljanju MZ-a proglasen za najlepseg,najoriginalnijeg i najocuvanijeg MZ-a   :)!

Motor je u fabrickom stanju!!!

Cena je 800 evra!

Ako se ne proda ja odoh sa njim na more pa vi vidite koliko je pouzdan!

B9oU3_imgp0088.jpg

RKd5Y_imgp0092.jpg

LItuZ_imgp0102b.jpg

D29sI_imgp0122z.jpg

p.s. Jutro je mozda pametnije od veceri ali jutro jos nije doslo  :)!

• U prolazu, 20 postova

Narode ako ima neko na prodaju gume za MZ ETZ 250 nek mi se javi!! Treba mi i prednja i Zadnja, spoljna! Može polovna roba. Čuo sam da ima neki lik u Pančevu i da prodaje polovne gume... Pa ako ima još takvih nek se jave, pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja