Floyd**** 15 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kolko kubika je taj ts treci mozda bi ja uzeo celog steta stvarno da propustimo ovo ja mislim da je najbolje da taj etz sa papirima bude kompletan sa diskom a da ostalo vidimo sta cemo zao mi je sto ne mozemo da iskombinujemo da svima bude ok ako nesto i resimo za prevoz cu ja sigurno srediti impuls jel bi ti uzeo ceo ram sa tockovima i svim bez masine 2 duki ako nadjes negde tocak sa diskom,stap od vila za disk i pumpicu ja cu ti pokloniti celjust od etz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nije sada da sam resio da menjam to odmah nego kada ispadne nesto povoljno,tipa ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za TS-a ako nije razgrabljen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto ne mozemo da iskombinujemo da svima bude ok Primećujem Floyde da si baš uporan. Treba svima da bude OK ali je nerealno da baš svi ovde rešimo sve probleme jednom kupovinom. Svako je naveo svoje potrebe pa ako vidiš prostora da bilo kojom kombinatorikom zatvoriš posao - super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije razgrabljen ne mozemo se dogovoriti da bas svima bude po volji nikako ali ok sto se mene tice nije ni meni nista hitno nece se ni ovo bas lako prodati iako je jako povoljno ako pod zavrsen posao mislis da svi rese svoje potrebe onda ne vidim resenje jedino sto vidim kako raspodeliti sve je mz rider-ts impuls-ram bez papira-mada opet pitanje dal moze bez diska Vuja-etz ceo i ja -masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan I meni nije nista hitno a nije ni preko potrebno ;D ne vezano za taj oglas meni trebaju seldeci delovi za TS: 1.Amortizer motora(gumeni sa caurom sto ide na ramu motora) 2.zastitne plastike za rezevorar 3.prekidac za migavce 4.stator dinama 6v ko ima nek javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto vidim kako raspodeliti sve je mz rider-ts impuls-ram bez papira-mada opet pitanje dal moze bez diska Vuja-etz ceo i ja -masina Prvo sam sedeo i razmišljao šta da napišem i nisam mogao da se odlučim. Cenim tvoj trud i želeo bih da na kraju sve ispadne kako treba. Moram da priznam i da mi ništa nije jasno, koliko ima ramova, koliko ima diskova i kako su raspoređeni. ??? Uostalom nije ni važno, ako se sve zaokružilo da vidimo šta je sa prevozom i da ja moj deo plaćam pa šta izvučem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MOTORI SU PRODATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan MOTORI SU PRODATI > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svakie nedelje je sve manje mz-a u oglasnicima a ja i dalje trazim etz-a 125 Vujo iz kog oglasnika su oni koje si stavljao ovde Ja zvao coveka da ga pitam adresu i ime i on kaze prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da reklamiram oglasnike, pustiću ti na PP pa juri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dok se vi dogovarate otislo vam je pred nosom! haha!to mora odma na bum, ajde idemo, a ne ja cu ovo, ti ces ono, on ce mozda ono....batali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Impuls 3 Napisano April 7, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan I dalje me zanima samo ram od ETZ-a 250, pa ako neko ima, zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dok se vi dogovarate otislo vam je pred nosom! haha!to mora odma na bum, ajde idemo, a ne ja cu ovo, ti ces ono, on ce mozda ono....batali... Zeljko ne zajebavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 19, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18024.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nex 10 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 250, bordo metalik, uradjena generalna, nov auspuh, nove gume, vlasnik. Motor ima tablice i saobracajnu, al nije registrovan. Cena: 500 EUR tel: 064/328-4559 Beograd Slike mozete pogledati u rublici "oglasnik". Nex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nex 10 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1182&catid=11&Itemid=62 Nex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sljedeće stvari: Komplet struja za ETZ 250, što uključuje stator, rotor, regler, bobina i naravno platine i četkice. Ispravno skinuto s mog motora nakon što sam ja ugradio magnetno paljenje. Platine su potpuno nove zapakirane, a četkice rade, ali potrošene su skoro do pola. 1500din Dostavljam na 1. maj u Beograd ili dan prije u Temerin ili Novi Sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu videti jos za struju,jel pase to na etz150 ??? meni trebaju i prednje vile od mz-a ili nekog drugog motora samo sto duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozes prednje vile od mza produziti 10-ak cm,ja sam sebi radio nastavke od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu videti jos za struju,jel pase to na etz150 ??? Paše. Ako hoćeš što prije javi da znam ponjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 29, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi sajla za obrtometar za ETZ 250, ko ima i ako ide 1.maja u BG neka ponese, kupio bih i odma montir'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svakak PONESI struju kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Svakak PONESI struju kupujem OK. Dobiješ još jedne nove platine gratis, updavo sam ih našao dok sam prekopavao po dijelovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ-a 125 u fabrickom stanju,motor je stvarno veoma ocuvan,prva boja, masina nikad otvarana,presao 15500 km,ja sam vlasnik.Cena 800evra. Ko bude uzeo ima slatko da se navoza! Evo nekih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...