Čika Dule 152 Napisano Januar 28, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Trazim za prednju vilu gde se spaja sa ramom i bude ona centralna osovina koje ulazi u ram pa odozdo i odozgo ima ona kucista za kuglicne lezajeve.E meni to treba znaci oba,i gornja i donja sa kuglicama i matica velika sto dodje na vrh.Dali ima neko da mi ponudi ??? Evo o cemu je rec: http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=fnykp1198.jpg&res=medium Dakle, gornji i donji trougao, a treba ti od kog modela MZ-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da mu trebaju konusi, solje i kuglice, ali za koji motor? Nije to kod svih isto, ETZ to nema uopste, ima kompletne lezajeve ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da mu trebaju konusi, solje i kuglice, ali za koji motor? Nije to kod svih isto, ETZ to nema uopste, ima kompletne lezajeve ? I TS 250 ima kompletne lezajeve, ne znam dimenziju ali su skoro veliki kao bocni na radilici, zbog togna nema u trouglovima ni malo lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Trazim za prednju vilu gde se spaja sa ramom i bude ona centralna osovina koje ulazi u ram pa odozdo i odozgo ima ona kucista za kuglicne lezajeve.E meni to treba znaci oba,i gornja i donja sa kuglicama i matica velika sto dodje na vrh.Dali ima neko da mi ponudi ??? Evo o cemu je rec: http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=fnykp1198.jpg&res=medium ima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Od mz-a je ta vila ali od kojega modela,neznam.Zapravo mi trebaju solje i kuglice i matica.Bez trouglova tj mostova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja malo umesam Kazi konkretno koje ti mere lezajeva trebaju pa cemo da razmotrimo da li ti pomazu lezajevi od MZ ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan AKO nekom treba imam celu cagivu freciju za delove sa papirima, ustvari ispravna je,nego je rasturam.malo su joj losije plastike,dao bih je celu za 400e,ili ako nekom treba za neki projekat viljuska prednja zadnja, tockovi, kocnice ,itd.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75579-cagiva-freccija/ pa neko moze da napravi neki redizajn mz,a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram(PRAV), blokove(dobri nisu otvarani nestrucno uz pomoc cekica) od MZ-a 251 sa papirima! tocak 16 cola(251) limariju od 251(rezeruar(nema unutra korozije), dekle i z. blatobran) cene na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna fotka... (blokovi idu bez dekle altelnatora, a uz ram ide z. viljuska ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ram(PRAV), blokove(dobri nisu otvarani nestrucno uz pomoc cekica) od MZ-a 251 sa papirima! tocak 16 cola(251) limariju od 251(rezeruar(nema unutra korozije), dekle i z. blatobran) cene na PP. Tu se vide dve dekle kvacila !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Tu se vide dve dekle kvacila !? da, imam i jos jedan par centralnih blokova od kojih je jedna dekla kvacila, ali oni su bez papira i nisu bas strucno rastavljeni.. pa cu da ih bacim u staro gvozdje ili ne ako nekome trebaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 31, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/mz-etz-251-oglas-38542/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 1, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam: Far H4 (ravni od 251 modela) socivo u dobrom stanju, sa kucistem fara... Brzinomer sa 17.800km na satu. Diodna ploca Regler original. Gume satova Prekidace. P. Zupcanik 20z (za sve koji imaju tocak 16 pozadi) Delove menjaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo mi trebaju solje i kuglice i matica.Bez trouglova tj mostova. Imal' ko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas bez cena nije oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Oglas bez cena nije oglas. cene na pp. ako nekom nesto treba od navedenog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju: -karburator za ETZ 250,nema klipic za saug 2500 din -cilindar ETZ 250,solidan,3000 din -zadnji far ETZ 250 bez stakla 400 din -obrtomeri za ETZ i TS, 1000 din komad -km sat za etz ,1000 din -gumeno leziste za satove 200 din -kontakt brava ETZ 600 din -zupcanik sto se uzupcuje sa manjim zupcanikom na radilici(ETZ 250),oba 1500 din -gumistucna za karburator ETZ 250, 300 din -gornji i donji most ETZ 2000 din -nosac satova ravni ETZ,jedan obruc polomljen(mada ko hoce napravicu drugi obruc) 500 din -kljesta prednje kocnice,treba da se remontuje 1000 din -prednji tocak ETZ (dobos),bez nosaca pakni,1500 din -auspuh ETZ 251,skracen,nije los,1000 din -nosac rucice prednje kocnice ETZ 400 din -rukohvat suvozaca ETZ 250,propao nikl,300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koja je mera cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je 69 mm,standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berz...50-oglas-21174/ Ovo vazi i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berz...05-oglas-21176/ Ovo nije MZ al ste vi moji MZ prijatelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da prodam : originalnu MZ masku (iznad fara). cena 20 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da prodam : originalnu MZ masku (iznad fara). cena 20 e Jel moze slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas vican stavljnju slika na BJB , ima je na "KUPINDU" ! samo se nemojte iznenaditi(uplasiti) tamo je cena zbog procenta , veca . OVDE je ona koju sam vec pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem: Ram(PRAV), blokove(dobri nisu otvarani nestrucno uz pomoc cekica) od MZ-a 251 sa papirima(PREVOD MOGUC IMAM BROJ(Mob. i Fix.) VLASNIKA)! 55e tocak 16 cola 20e limariju od 251(rezeruar(nema unutra korozije), dekle i z. blatobran) 35e Far H4 (ravni od 251 modela) socivo u dobrom stanju, sa kucistem fara. 20e Rozetna je kao nova nema ostecenja nikla!! Brzinomer sa 17.800km na satu. 10e Diodna ploca. 20e Gume satova. 5e par Prekidace. 23e P. Zupcanik 20z (za sve koji imaju tocak 16 pozadi) 7e Stator 17e Delove menjaca. za 250ku (ima jos delova menjaca) Cene nisu konacne i podlozne su izmenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...