Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 29, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan juce kupio(moj komsija) 2 etz 150 za 360e jedan fabricko stanje! sa papirima presao 16.000 (original unutra 56mm) a drugi zapusten. oba imaju papire.... tako da ti za 350e neces skoro prodati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 29, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Smesno jeftino... Tekst koji želiš Pa i nije smesno, ali je jeftino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Velika cena, evo ja cu odmah da prodam svog za te pare! A u voznom je stanju i registrovan do 17. Maja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 29, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Velika cena, evo ja cu odmah da prodam svog za te pare! A u voznom je stanju i registrovan do 17. Maja! I bez ulaganja!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je neka korekcija cene, u svakom slucaju ako ne ode vozacu ga neregistrovanog pored honde, sta fali,ipak je to mz, a za ispod 290 300 sa rez. tockom mi se ne isplati da ga dam s obzirom koliko sam ulozio u njega.Sta bude bice:)a imoj je u voznom stanju, jedino kvacilo malo losije odvaja, treba ili da se srede ili da se kupe druge lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sma zbunjen, da li je u voznom stanju ili nije??Ako je u voznom, očekijem da mozeš da se voziš barem 6 meseci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kupio(moj drugar) za 60e MZ etz 150(sa papirima) u polu ispravnom stanju, nema akumulator i treba struja da se sredi(kablovi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sve ispod 400-500 evra za ozbiljan MZ sumnjivo...!! kada sam ja prodavao motor, javljali se neki pacijenti da ubijaju cenu... rek'o sam im da ispod 500-evra kupe lepo APN-ca pa neka se svrckaju!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 31, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sve ispod 400-500 evra za ozbiljan MZ sumnjivo...!! kada sam ja prodavao motor, javljali se neki pacijenti da ubijaju cenu... rek'o sam im da ispod 500-evra kupe lepo APN-ca pa neka se svrckaju!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 1, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1619341/mz_etz_251/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog ostavljam pa ce ga vozimo za jedno 20 god.OVO VISE NEMA DA SE KUPI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan @zverinjak moze da se vozi i 6 godina, ako se naviknes na slabije kvacilo:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mog ostavljam pa ce ga vozimo za jedno 20 god.OVO VISE NEMA DA SE KUPI Pametno... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nije dozvoljeno linkovanje ka drugim sajtovima ali dosta smo pričali o tome pa kome trebaju hitno neka se nadmeće a ko ima vremena neka čeka. Točkovi: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/MZ-prednji-tocak-komplet/4222146 http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Rezervni-delovi/Mz-kompletan-tocak-zadnji/4222170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima oba tocka od rd 125 oba 18 cola i prednju viljusku za nih sa trouglovima tockovi su liveni i Ima i prednji tocak sa duplim diskovima i klestima i trouglovima od rd 350 i on je 18 cola Posto nas je sve uhvatila manija prepravki mozda nekom treba za neki projekat Ako nekog interesuje stavicu i slike naravno sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam stavljao , ali da ponovim : TREBA mi fuzaster vozaca za ETS 250 , tj. KUPUJEM (ako neko ima) Odgovara od modela ES 175/2 , ES 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam stavljao , ali da ponovim : TREBA mi fuzaster vozaca za ETS 250 , tj. KUPUJEM (ako neko ima) Odgovara od modela ES 175/2 , ES 250 Ma to cu ja da iskopam negde, pa da ti poklonim za rodjendan ! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan ALI , za svaki slucaj , voleo bih pa makar i po cenu da imam duplo te fuzastere , da se javi neko ko je rad da PRODA , meni potrebno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 27, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A , PRODAJEM : spoljnu gumu Pneumant 2.75-18 U dobrom je stanju ali je skinuh sa ETZ-a 250 koji se totalno obnavlja . Na njega ide uglavnom sve novo . Ova guma ima dubinu sare po sredini 2,9 mm (za razliku od nove koja je 4,4 mm) . Cena : 15 e ( za razliku od nove Heidenau K36 , 40 e) I ovako polovna i vremesna ova guma je bolja od nove "do-trajalove" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bih se bas slozio... trajal ume da napravi bas meku gumu, za razliku og Pneumatove plasticne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da komentarisem oglase... pa cu se osloniti na Chopper-ov komentar! Pa ne bih se bas slozio... trajal ume da napravi bas meku gumu, za razliku og Pneumatove plasticne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da sam u toku prosle godine reklamirao nekoliko Trajalovih guma , ja bih rekao " Trajal je umeo da napravi dobru gumu. Podsecanja radi, ono govedo sto je bilo kupilo fabriku Miloje Zakic ( Trajal ) - je bilo zatvorilo pogom za proizvodnju moto i bicikl guma ( jer je vec imao svoju fabriku tamo odakle je - gde je te gume pravio ), pa zadnjih godina i nije bilo Trajalki, vec su se prodavale " Noki " gume ( kao fol Trajalove ). Guma kao guma nije bila losa za pare koliko je kostala, al je bilo puno falsa - nisu bile na meri . Odnesem vulkanizeru da je stavi - ona sa jedne strane lepo legne uz felnu, sa druge strane manja, pa nece da izadje. Odnesem u radnju i zamenim, opet, sa jedne strane izadje lepo na felnu, a sa druge strane veca pa spadne sa felne. Igranka bez prestanka ! Sad je fabrika opet promenila vlasnika, pa da vidimo kako ce to sad da bude ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ih je Cooper... prema poslednjim informacijama nastavljaju auto, moto i bicikl program vecinom prilagodjen ruskom trzistu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 27, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec "necete" da komentarisete oglas "necu" ni ja komentare ! Samo cu se podsetiti jednoga poznanika koji se upinjao da dokaze kako je njegova Skoda 120 L bila bolja od mog Kadett-a (davno bilo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Trazim za prednju vilu gde se spaja sa ramom i bude ona centralna osovina koje ulazi u ram pa odozdo i odozgo ima ona kucista za kuglicne lezajeve.E meni to treba znaci oba,i gornja i donja sa kuglicama i matica velika sto dodje na vrh.Dali ima neko da mi ponudi ??? Evo o cemu je rec: http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=fnykp1198.jpg&res=medium Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...