Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pre nego sto bilo sta kupis, konsultuj se sa autoelektricarem. BMW se ne vrti mnogo, pa da se ne zeznes, kupis neki alternator od kola, a on da bi pravio potrebnu struju da mora da se vrti mnogo brze. Ulozis novac, rad, trud, a posle da ispadne da to ne funkcionise .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Da li ima neko da ponudi-proda kocioni cilindar(gornji) ? treba mi za primerak koji zelim da bude u originalu (DDR)

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

imam ja ali curi ulje, verovatno su gumice lose... i nema originalni cep... ako ti odgovara dacu ti ga kad budem dolazio u NS...

• Podržavam 1

• Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ako moze da se servisira sa pozitivnim ishodom , sigurno da cu se oduziti !

P.S.

jos mi treba gumica koja stoji na ramu a ublazuje udarac parkirnih nozica (ETZ 250)

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Ako moze da se servisira sa pozitivnim ishodom , sigurno da cu se oduziti !

P.S.

jos mi treba gumica koja stoji na ramu a ublazuje udarac parkirnih nozica (ETZ 250)

e to tesko da nadjes... 1zvizduk.gif

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150

E ljudi ajd da ga i ovde okacim.Veca je verovatnoca da ce ga neko ovde videti koga interesuje.

Dakle.MZ ETZ 150 lose lamele+ zadnji rezervni tocak 18"" sa skoro nevozenom gumom+ komplet dizni=350 e fiksno.Motor je u voznom stanju.Ako je neko zainteresovan 064/47 73 512 ili na forumu

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70218-mz-etz-150/page__pid__1148896#entry1148896

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Dosta je mucno gledati ovu "rasprodaju bola" sa tvojim boberom ali kapiram da je doslo vreme da se rastajete....

...sta reci a ne zaplakati hahaha ma 100% si u pravu prijatelju! Da je srece da ne moram da ga prodajem, ali jbga :/

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Mozda neko ima,treba mi poluga za sajlu dekompresora za Tomos NT kaisar,moze i ceo agregat i papiri,kojekakvi delovi, ko ima neka javi na mob 064/9850540 posto sam retko na forumu.

Vracam u zivot jednu zanimljvu spravu i samo to mi fali,da nebih pravio.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

vredi taj bober mnogo ali ko ce da ga kupi? to se ne prodaje na brzaka jer ne moze se naci pravi kupac

Jedan Nemac sa severa Nemacke se bas zagrejao ali mu je problem kako da doje... transport ce ga izaci vise nego bobber :/

potrebna mi je rucica kvacila, tj da se tacnije izrazim, (polugu imam) treba mi onaj deo gde se zavrne retrovizor posto je navoj pokvaren.

potrebna mi je rucica kvacila, tj da se tacnije izrazim, (polugu imam) treba mi onaj deo gde se zavrne retrovizor posto je navoj pokvaren.

"nosac retrovizora i rucice kvacila" , dobices od mene kao kompenzacija za kocioni cilindar koji si mi dao. Nisam ga jos uspeo ispitati , ali da ne ostanem duzan :)

"nosac retrovizora i rucice kvacila" , dobices od mene kao kompenzacija za kocioni cilindar koji si mi dao. Nisam ga jos uspeo ispitati , ali da ne ostanem duzan :)

:takoje: :takoje: :takoje: :takoje:

hvala, nadam se da moze da se sredi da ne curi ulje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja