Bishke 263 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pri namestanju glave pukao mi je sraf,jedan od cetiri koji zatezu glavu na mojoj YAmahi XT 600...Da li neko zna ili da li neko ima taj sraf,pa hoce da ga proda ili pokloni ! meni je veoma bitan i veoooma mi je HITNO jer je masina u fazi sklapanja a sklapanje cekam vec dugo dugo ! evo i slike kako treba da izgleda ! duzina od glave 10 cm ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 27, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan svaki metalostrugar ti to moze napraviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,videcu danas da odem da mi napravi to ! al opet ako neko ima,nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...