GIXER 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,planiram možda 10.ili 11. 08. navratit do Begeograda na dva dana pa me zanima gdje mogu najjeftinije da spavam,a da sam siguran za motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da, dobro pitanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Za motor cemo naci sigurno mesto. Garazu imam, ali je problem za spavanje. Puna kuca, tj. 3 komada dece, pa ako se ne snadjes i ne smeta ti galama, cika i vriska dece, dobrodosao si kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 31, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio na privatan smeštaj + motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta si mislio, ali ako ne nadjes u kombinaciji, nego samo smestaj, za motor cemo naci sigurno mesto. Nije ni kod mene problem za smestaj, ima mesta, jedino sto je non-stop neka ludnica u kuci, pa cak i nocu. Ako nigde ne nadjes smestaj + mesto za motor, kod mene uvek mozes ostaviti motor, a ako ti ne smeta guzva, dobrodosao si i ti Naravno besplatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u svakom slučaju ako dolazim u Bg.,najavit ću se pa da zalomimo. Moram malo obići svoj rodni grad i silikonsku dolinu,čuo sam da su prizori impozantni ;D!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju se obavezno javi Endurcu. Nacuo sam da je on expert za silikonsku dolinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je u tome što imam rodbinu u Smederevu,ali uvjek kad odem tamo,zadrže me tako da Beograd ostane zakinut za moje prisustvo ;D ! Zato sada idem isključivo u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hotel REX u Sarajevskoj. Imaju ogradjen parking, cuvara itd. Mislim da su i cene uredne, nije neka kategorija, ali cista posteljina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče parking mesta, ima i kod mene u garaži. Afriku će da metemo da čuva prilaz i nema da brineš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,hvala vam svima,a nadam se da ćemo dobro da popijemo. Gdje se u Beogradu najviše okupljaju bikeri ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,hvala vam svima,a nadam se da ćemo dobro da popijemo.Gdje se u Beogradu najviše okupljaju bikeri ? Uglavnom po širokim ulicama i bulevarima gde može preko 200 da se ... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan caffe A'bre i usce, uvek ima nekog od bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Endurca i mene mozes naci na Adi i na Obilicevom vencu. Tu se toliko "iskupljamo" da ne mozemo da se sastavimo. U svakom slucaju se javi pa cemo organizovati neki "ribolov"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u svakom slučaju ako dolazim u Bg.,najavit ću se pa da zalomimo. Moram malo obići svoj rodni grad i silikonsku dolinu,čuo sam da su prizori impozantni ;D!!!!! prati prognozu, po hladnom vremenu je losiji pogled u straje baje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Avgust 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u svakom slučaju ako dolazim u Bg.,najavit ću se pa da zalomimo. Moram malo obići svoj rodni grad i silikonsku dolinu,čuo sam da su prizori impozantni ;D!!!!! prati prognozu, po hladnom vremenu je losiji pogled u straje baje Nisam ni mislio da ti ne znas kakav je pogled!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio na privatan smeštaj + motor. ja jos nisam cuo za privatan smestaj u Beogradu, ako mislis na placen, ako saznas nesto javi. Verovatno ces saznati pre nego mi odavde, nama to ne treba pa se i ne raspitujemo Ozbiljno mislim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Zrenjaninskom putu, sa desne strane, "hotel"/restoran Bašta. Imaju ograđen parking... Udaljeno je možda nekih 2-2.5 km od Pančevačkog mosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 4, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Čudno mi je, da nema tih informacija. Npr. u Sarajevu, Baščaršija, ima agencija, tu uvek nočimo + doručak + motor (ili garaža ili iza ograde) u privatnom smeštaju (cca 10 min od centra) za 15€. Sobe u privatnoj kuči i kupatilo, nema mermer, mesing i kristal, za mene je bitno, da je čisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bgmadness.com/meni/srpski/lokacija.htm Evo jedan hostel u Beogradu, 1000 Dinara po osobi. Nisam išao prošli vikend u Bg.jer je bila katastrofa od vremena,a za ovaj isto ne najavljuju baš bajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i neki hostel na Tasmajdanu, blizu pravnog fakulteta, na onoj strani gde je Madera, ali blizu pravnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Privatan smeštaj u Beogradu http://www.011info.com/view_firms.php?id=567&oid=431 Hoteli, hosteli.... http://www.tob.co.yu/srpski/smestaj/hosteli/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 14, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo njih par: http://www.klubkej.com/onama.htm http://www.tishostel.co.yu/rooms.htm http://www.licejkon.com/index.htm više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...