Robert M. 53 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i naših inpresija sa moto skupa Hajlendera na Zlatiboru... Kad kažem naših mislim ... Lepo, lepo, konačno neki drugi pristup iskazivanju impresija sa nekog moto skupa. Odlično Rade!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rade, baš si talentovan za pisanje putopisa, malo se više angažuj po tom pitanju Što kažu drugari iz Mužlje, prvi put da pročitam malo drugačiji, lični pristup bajkerskom skupu....odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav izvidjacima,vidim da ste se lepo proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Od 2005-e dolazim na moto skupove HIGHLANDER-a i samo prve dve godine je bilo loše vreme jer su bili u maju.Ove godine sam stigao u petak pre podne a moji drugari su došli već u četvrtak po podne.Po dolasku mi zasmetalo što nisam video ni jednog starog člana kluba osim Mrsija.Inače je bilo odlično,kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ujko a mi se ne videsmo tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i naših inpresija sa moto skupa Hajlendera na Zlatiboru... Kad kažem naših mislim ... Lepo, lepo, konačno neki drugi pristup iskazivanju impresija sa nekog moto skupa. Odlično Rade!!! Hvala druže, drago mi je da ti se svideo tekst. Rade, baš si talentovan za pisanje putopisa, malo se više angažuj po tom pitanju Što kažu drugari iz Mužlje, prvi put da pročitam malo drugačiji, lični pristup bajkerskom skupu....odlično Hvala Arakise, bilo bi više pisanija da mogu ispuniti oba uslova u isto vreme ... a to su vreme i novac... ako uspem da obezbedim jedno onda mi nedostaje ovo drugo i tako u krug... Pozdrav izvidjacima,vidim da ste se lepo proveli. Nego šta, neko već jedva čeka sledeći vikend i kampovanje... a neko strepi da će biti ponovo uskraćen za miran san. Ujko a mi se ne videsmo tamo? Ne znam zašto se nismo videli... video sam gde su Mančule postavili šatore u kampu i neke omladince iz kluba ali od starijih nisam video nikog. Trebala si se javiti na mob.. Nema veze nadoknadićemo druženje kod vas na skupu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... odlican skup, odlicno vreme, luda ekipa, odlicno druzenje a posebno kad se dodje na vreme - u cetvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Neko reče da od starijih Mančula niko nije viđen,bili su Zuza i Kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto se nismo videli... video sam gde su Mančule postavili šatore u kampu i neke omladince iz kluba ali od starijih nisam video nikog. Trebala si se javiti na mob.. Nema veze nadoknadićemo druženje kod vas na skupu. Bili ujko stariji al ko zna gde si ti gledao... Vidimo se ovde onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...