Mića011 60 Napisano Octobar 7, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan i ja prodajem svoj isti keeway,ista boja,ma sve isto... srecno sa prodajom kolega sta nameravas da uzmes kad njega prodas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i ja prodajem svoj isti keeway,ista boja,ma sve isto... srecno sa prodajom kolega sta nameravas da uzmes kad njega prodas? gledao sam neka dva kineza copera i neku yamahu v535 pa cu videti,fali jos malo para za yamahu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan cena smanjena a vi ni da beknete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I DALJE JE MOTOR NA PRODAJU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za piaggio zip 1995 u dobrom stanju i neka moja doplata...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za piaggio zip 1995 u dobrom stanju i neka moja doplata...? Ti rece da ces doci da vidis motor pa te nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ZIMSKA CENA 460evrica!!! Eto cisto da ga ne poklonim pez para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje na prodaju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...