Elektrometla 86 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan nek si ti ziv, procice to sve... nego, moram da pohvalim rozlu trakicu koja drzi (pretpostavljam) hladnu flasicu, bas je onako bajkersko - motoraska zelim ti sto brzi oporavak, i delim misljenje ljudi da bi mozda trebalo da skoknes kod lekara, pretpostavka je majka svih zajeba... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1146 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se klizao na auto-putu 50m ali je bilo klizavo..pa je cak bilo i interesantno,koliko god ovo glupo zvucalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je tacno slikao koliko sam klizio i imacu slike za vikend. Evo i slika: Tamo gde drugar cuci tu je stao motor. Ja sam stao malo ranije... Ja sam se klizao na auto-putu 50m ali je bilo klizavo..pa je cak bilo i interesantno,koliko god ovo glupo zvucalo... Pa bash i nije interesantno kad znash da nemozesh da se zaustavis, morash da se opustish i cekash nek stanesh nek si ti ziv, procice to sve... nego, moram da pohvalim rozlu trakicu koja drzi (pretpostavljam) hladnu flasicu, bas je onako bajkersko - motoraska Ma to mi je sestra vezala tu trakicu poshto je elasticna nek drzi tu flasicu sa ledom Napisati neshto na ovom forumu shto drugi smatraju opasno kao shto je malo brza voznja, provlacenje na semaforu, preticanje kolone, preticanje preko pune je gore nego ziveti na selu. Svi se odmah mesaju u tvoj zivot... Zašto si opisao svoju nezgodu javno na forumu? Da dobijem poneki savet i da neko neuradi slicnu gresku kao ja. Ali nisu mi potrebne osude zbog brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Popraviće se motor, a super je što si prošao bez lomova. Ako brzo zavariš deklu, eto te na skupu u Futogu, šta je tih par ogrebotina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...