Nucleus 101 Napisano Jul 29, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Trazeci sve i svasta na netu naletih na par stranica na kojima se spominju modeli za 2008. godinu, suzuki se bas trudio da napravi nakaradu br. 1 honda je predstavila novi 1000rr, a sto se tice ove aprilije (RSV v4) bas bezobrazno ;D od kawasakia tu je i novi ZX10, pa onda CANJAMOTO BMW Scorpion :o :o :o , itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Jul 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da su ovom BMW-u dali ime ALIEN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uzas i katastrofa busa ruzna koklooces a za bmw-a nemam komentar...generalno i honda ,kawasaki izgleda isto(oni nemaju ideja odavno),jedino ova aprilija sto lici na nesto ali nista novo sve na isti kalup... Uh,gledam ovog bmw-a i ne mogu da verujem sta ljudi rade. :-[ :-[ :-[.Zabraniti im treba da prave motocikle zbog ovakvih ispada i gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da su ovom BMW-u dali ime ALIEN. ha ha ha- da... a pitam se jel ribu ako hoces da vozis na ovome stavis na skorpionovu zaoku...(pogledaj iznad sedista ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas i katastrofa busa ruzna koklooces a za bmw-a nemam komentar...generalno i honda ,kawasaki izgleda isto(oni nemaju ideja odavno),jedino ova aprilija sto lici na nesto ali nista novo sve na isti kalup... Uh,gledam ovog bmw-a i ne mogu da verujem sta ljudi rade. :-[ :-[ :-[.Zabraniti im treba da prave motocikle zbog ovakvih ispada i gluposti. Da ne bude zabune sto se tice ovog BMWa! On nije takav izasao iz fabrike, to je prepravka BMW R1200S od strane Canadian Jamaican Motorsports. Kao sto sam ja prepravio svog BMWa, tako su i oni! Jos nesto; o ukusima ne treba raspravljati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan problem sa BMW-om je resen. Estetska policija je upala u sediste firme i uhapsila dizajnera i sve ostale odgovorne. Njihov advokat je na press konferenciji rekao da nisu odgovorni zato sto im je deo mozga zaduzen za stvaranje i prepoznavnje lepog hirurski odstranjen. Tuzilac je rekao da ce zbog ranijih zlodela protiv harmonije i zdravog razuma (telelever viljuska) traziti maksimalnu kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Jul 30, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, polako. Taj CBR je ocigledno Photoshop, a rekao bih da je ista prica i za tu Apriliju i Kawu. BMW je ocigledno necija futuristicka ideja, ni blizu od bilo kakve fabricke serije... Hajde da ne pustamo ovakve dezinformacije na forum tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se BMW svidja jer za razliku od drugih imaju hrabrosti da naprave nesto drugacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imati hrabrosti, nije isto sto i nemati pameti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan prototipovi...devedeset devet procenata takvih modela se nikad nepojavi na trzistu!?zar mislite da bi bmw dopustio sebi takvu glupost?...ovako je sve samo reklama i ispitivanje trzista vec vidjeno toliko puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 30, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre. Ako ista od ovoga izadje u prodaju bice velikih problema, mada iskreno ne bi mogao da poverujem da tako nesto moze da postoji. Ne zelim da poverujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je rekao da samo ludaci citiraju sami sebe ali moram posto izgleda niko nije procitao sta sam napisao! Da ne bude zabune sto se tice ovog BMWa! On nije takav izasao iz fabrike, to je prepravka BMW R1200S od strane Canadian Jamaican Motorsports. Kao sto sam ja prepravio svog BMWa, tako su i oni! Jos nesto; o ukusima ne treba raspravljati! Evo clanaka: http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/CANJAMOTO_BMW_Scorpion.html http://thekneeslider.com/archives/2007/07/17/canjamoto-bmw-scorpion/ i sajt firme koja je prepravljala http://www.canjamoto.com/ Ljudi, citajte sve postove!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Uzas i katastrofa busa ruzna koklooces a za bmw-a nemam komentar...generalno i honda ,kawasaki izgleda isto(oni nemaju ideja odavno),jedino ova aprilija sto lici na nesto ali nista novo sve na isti kalup... Uh,gledam ovog bmw-a i ne mogu da verujem sta ljudi rade. :-[ :-[ :-[.Zabraniti im treba da prave motocikle zbog ovakvih ispada i gluposti. Da ne bude zabune sto se tice ovog BMWa! On nije takav izasao iz fabrike, to je prepravka BMW R1200S od strane Canadian Jamaican Motorsports. Kao sto sam ja prepravio svog BMWa, tako su i oni! Jos nesto; o ukusima ne treba raspravljati! U auto industriji im svaka cast ali motocikli...ali necemo o tome..ukusi Prepravio sam post posto je vise bio za forum garaza... problem sa BMW-om je resen. Estetska policija je upala u sediste firme i uhapsila dizajnera i sve ostale odgovorne. Njihov advokat je na press konferenciji rekao da nisu odgovorni zato sto im je deo mozga zaduzen za stvaranje i prepoznavnje lepog hirurski odstranjen. Tuzilac je rekao da ce zbog ranijih zlodela protiv harmonije i zdravog razuma (telelever viljuska) traziti maksimalnu kaznu. Ionako je ovde sve receno ;D P.S.Nominacija za najjaci avatar na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju da naprave motor, a izgleda ni sajt. Gde god da kliknes vraca na index... Xexe, vec propala firma, a imaju tako dobar dizajnerski tim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema o bmw-u,da ne ulazimo dublje u OFF,uopste izbegavam da pricam o bmw-u,i ne zelim da se bilo koji vlasnik nadje uvredjen.. Generalno volim sve sto se krece na dva tocka,a svi naravno imaju svoje razloge zbog cega sta voze i kome ze sta svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 30, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja skorije ne videh vishe ruzhnih motora na jednom mestu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
catevs 3 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bjelovar, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Netko je spomenuo da je Hayabusa ružna, možda i je, ali izgled opravdava sredstvo, a to je izvrsna aerodinamika. Pred neki dan je na discoveriu bilo o najbržim serijskim motorima. A i ružnoća je subjektivan dojam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan honda nije loša (ne mogu da verujem da sam ovo napisao ), na kawi će izgleda i u 2008 da duva poprilično. oba imaju auspuh kao 600, znači hladna guza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, sigurno ce BMW da izbaci ovo na trziste...Nisu ni oni ludi.Prototip...A Busa mi je sasvim ok, malo mi bzv onaj rep al ok.Honda katastrofa!Tiha jeza!Ali nadam se da je nece izbaciti ovakvu.Yamaha i Honda sve vise lice na jeftine kineske igracke, drecavo ofarbane i sjajne samo da budu sto vise naostrene.Bezveze.Kawa mi je ...pa ok.Ja cekam da vidim mog ljubimca, K8 ima sve da ih usije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih vrlo mudar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mudar covek je rekao: Everything cool is at least 10 years old(odnosi se na motore). U prevodu: Svaki cool motor je bar 10 godina star... ZZR 1100... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...