nolezmaj 177 Napisano Jul 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odnedavno imam problem sa X9-kom, preliva mi karburator. Motor mi već nekoliko dana stoji kod Koste, i danas sam svratio u radionicu. Kostu nisam ga zatekao u radnji, ali drugi majstor (Srđan) mi je preneo da je ovaj pominjao da mi je pukao "nosač karburatora". E sad, ovo je neproverena informacija, znaću zasigurno kada uspem da dođem do Koste, ali moje pitanje znalcima na forumu: Šta je nosač karburatora? Pogledao sam šemu na ovom linku i deo sa šifrom 27 se zove "bracket" (nosač) - da li je to - to? Čemu nosač služi? Koliko je ovaj kvar ozbiljan i može li se rešiti drugačije nego zamenom dela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 25, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nole koliko sam uspeo da iskopam na netu ti nosaci karburatora uopste nisu skupi, cene ne prelaze 10-15eur tako da mislim da to uopste nije neki preveliki problem. Nadam se da ne gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fala Major, javim šta je kada ulovim majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 25, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Na nasim sajtovima sam uspeo da pronadjem ovo: http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=29896 Jeste da je u pitanju nosac karburatora za Yugo ali opet verujem da se cena ne moze biti drasticno veca ni za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja slično rezonujem, nije kompleksan mehanički deo... U svakom slučaju, znaću sutra uveče. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neke detalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jul 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš da ga nema na forumu - ne silazi sa skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kamo sreće, tek sutra preuzimam makinu Kako mi je Kosta na brzinu objasnio, odneo je deo kod strugara da napravi kopiju, on ceni 99% da će raditi posao. Sutra ću videti koliko to zadovoljstvo košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 28, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javni obavezno sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...