xt660sm 0 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ekipo, vozim yamahu xt 660 x,kupljena prosle godine,sada na 4300km, nisam proveravao nivo ulja i vode cekajuci servis na godinu dana, medjutim motor je bio na ulju ispod minimuma,pokazao je na meracu kada sam ga oborio kao i 250g dolivanja vode da bi dosao do max. neki komentar? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 88 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio xtx 66o od lika koji je presao za godinu dana 12000 km!Falilo je 8 dl antifriza i 2 dl ulja.Ja am za dve godine presao 13000 i nije trosio ni ulje ni vodu.Kako je zadnja guma bila za menjanje posle jedne sezone,mislim da je ovaj lik pre mene odvaljivao motor i vozio ga na granici kuvanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jul 23, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, za pocetak. Bilo bi bolje da se predstavis kao ostali novi clanovi. Potom tehnicka pitanja postavljaj u odgovarajucim podforumima, konkretno u tvom slucaju Garaza>Yamaha. Taj podforum prati daleko vise ljudi koji mogu da ti daju odgovore koje trazis. Kako da se predstavis procitaj ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/ Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...