crw 0 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako...posto vidim da ljudi masovno voze motore u papucama,shorcicima,letnjim majcicama itd..i da skoro svaki dan neko pogine,sto svojom krivicom..sto tudjom,sto zbog toga sto nemaju kacigu itd itd... pade mi jedna ideja na pamet... Ako postoji neko na forumu ko se bavi video produkcijom i pravljenjem reklama..da napravi jednu,ne mora biti bog zna sta,ali da poruka reklame bude jasna,pa kad bi imali takav gotov materijal u rukama,mozda bi i naisli na razumevanje u nekoj od tv stanica...jer moje licno misljenje da ce se tesko neko iscimati u ovoj drzavi za bajkere osim nas samih.vidim endurac je pominjao u drugom topicu pisanje pisama mupu i ostalim drzavnim i ne-drzavnim organima...ali koliko bi to urodilo plodom? neznam ja sam dao svoj neki predlog...pa ako imate nesto dodajte..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hitmanu aparata i kamera u ruke samo i nema problema , nesto tipa think kampanja u engleskoj imate na youtube samo trazite think motorcycle safety Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan nesto slinco ovome imate u ovoj rubrici samo par tema nize (tema "ko je kriv") a sto se tice svega ako treba pomoc recite!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 85 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam ja vlastiti video-produkcijski studio u kome je skoro sve izvodljivo ali to je najlaksi deo posla...sve drugo skripi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2337 Napisano Jul 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ideja dobra. Evo nekoliko primera: "Testiranje kacige" http://www.youtube.com/watch?v=atSNhS_C55o (od Ministarstva Saobracaja Portugalije) "Obratite paznju na motore" (od Ministarstva Saobracaja Nju Dzersija) "Misli" (Engleska "Think" kampanja) "Ali ti me nisi video" (od Udruzenja Motociklista Amerike) "Neobazriv tip" (od Skot Francis Fondacije) "Sta treba da uradimo da bi nas primetili?" (od Udruzenja Motociklista Nju Saut Velsa - Australija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ovo bih moglo da se ubaci u taj video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2338 Napisano Jul 30, 2007 Vlasnik sajta, 5415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih tema od prosle godine, gde smo smisljali sta i kako... mozda pomogne. Video filmici http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1122.0 Flajeri http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1946.0 Flajere bi definitivno trebalo da nastavimo, pogovoto sto imamo dobar kontakt u Ljermontovoj i mogli bismo da ih proguramo da se dele uz prve vozacke dozvole. A za video spotove je ipak mozda potrebno da prvo ostvarimo neku kintu od reklamiranja moto radnji, pa da se onda uleti u celu pricu sa finansijskom potporom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako...posto vidim da ljudi masovno voze motore u papucama,shorcicima,letnjim majcicama itd..i da skoro svaki dan neko pogine,sto svojom krivicom..sto tudjom,sto zbog toga sto nemaju kacigu itd itd... pade mi jedna ideja na pamet... Ako postoji neko na forumu ko se bavi video produkcijom i pravljenjem reklama..da napravi jednu,ne mora biti bog zna sta,ali da poruka reklame bude jasna,pa kad bi imali takav gotov materijal u rukama,mozda bi i naisli na razumevanje u nekoj od tv stanica...jer moje licno misljenje da ce se tesko neko iscimati u ovoj drzavi za bajkere osim nas samih.vidim endurac je pominjao u drugom topicu pisanje pisama mupu i ostalim drzavnim i ne-drzavnim organima...ali koliko bi to urodilo plodom? neznam ja sam dao svoj neki predlog...pa ako imate nesto dodajte..poz Svaka cast na inicijativi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan razgovarao sam sa prijateljem...mogli bi emitovati reklame na auto plus,film + i sportklubu i to za dz..mislim da je za pocetak dovoljno...e sad ako ima dobrovoljac da napravi neku reklamicu...pa da vidimo sta bi dali da se emituje...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...