sparco 149 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan nemili dogadjaj od prosle nedjelje u kotoru, da znate za naum jer ovo svi radimo, Momci se vozali na hayabusi i naravno ljeta guzve kolone i oni izadju i krenu kroz grad pored kolone , pjesak krene preko ulice , penzioner i paf , ne prezivi , momci na motoru nagrdjeni . Zao mi je covjeka kad ni kriv ni duzan strada zbog nasih gluposti , zato se pazite jopet ista prica na svakom cosku vas ceka nesto ruzno !!!! Ixvinite ako nisam tekst fino uoblicio al bitna je pouka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je posebno opasno. Juce prolazim pored bazena na Banjici, levom trakom prolazim pored kolone, a dve devojcice se provlac eizmedju koja, prelaze ulicu i uopste ne gledaju... Sreca pa sam ja gledao... Trebalo im je 10 sec da odreaguju na sirenu, ko drogirane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan steta ali svi slabiji u saobracaju ginu sto nepogine vozac kamiona???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 30, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada se jednostavno nesto ne moze izbeci kao sto se ni sudbina ne moze promeniti. Nazalost, osetio sam kako sve to izgleda na svojoj kozi tako da znam o cemu pricam. Jeste da moja situacija nema slicnosti sa ovom ali opet znam kako se covek sada oseca. Ne daj boze nikome da se desi tako nesto jer je put do ludila tako blizu a put do zivota koji je covek vodio pre tog dogadjaja tako daleko, skoro nedostizan. Ovo sve sto pricam, pricam iz licnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u novinama pročitao o tom događaju. Tamo je pisalo da je taj čovek otac braće iz Monteniggersa. Ostade Niggor sam, poginuše mu i otac i brat... Saučešće... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo da je to otac Niggor-a iz Monteniggers-a, tako mi rekao drug koji je nedavno došao sa mora, ne znam da li je istina... Moje saučešće u svakom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Montenigersi nisu braca, oni su ortaci koji su radili zajedno na brodu. Pokojnog Nebe, rodjeni brat je Nisa Saveljic, fudbaler. E sad ciji je otac poginuo... Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan niggorov ilivam igora lazica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan niggorov ilivam igora lazica... Upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ciji da je ode covek. Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jadan covek... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć ja umalo da zgazim pijanu budalu (pešaka) ... I bilo mi krivo što nisam, došlo mi da se okrenem pa da probam ponovo... Na Avalskom putu budale se napile u lokalnom bircuzu, stali na sred ulice i kao ne sme im niko ništa... Ja vozim normalno a oni na sred ulice, dvojica krenuli da se sklanjaju, i ja lagano prelazim na sred puta da prođem budalu koja je u tom trenutku krenula još ka meni... Bilo mi žao što ga bar nogom nisam opalio da malo dođe sebi, budaletina pijana.. I da ga neko zgazi, sutradan bi pisalo u novinama "Besan/ohol/divlji vozač pregazio pešaka koji je mirno prelazio ulicu" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedneckMayhem 0 Napisano Avgust 7, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danko, ako imas vizir na motoru, ugradi i brisac na njega, za svaki slucaj,da mozes da obrises pijanu budalu sa njega, da ti ne prlja bez potrebe motor... LAZA L. je premala ustanova da bi mogla da primi sve takve! Zato setaju posred ulice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 7, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imajte bar malo postovanja prema coveku koji je nastradao i suzdrzite se od drugih komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Tako je visak komentara a covek je poginuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...