Guest gordanmg Napisano Februar 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljas li o menjanju motora? Nesto mladje, sigurnije za dalja putovanja i sta te privlaci tj koja klasa motora? Ne mozes ti kao trgovac kroz cije dvoriste prodje 100tinak motora godisnje da razumes moju vezu sa ovim BMWom... u taj sam motor ulozio pola godine rada i dosta sebe! Sto se tice sigurnosti, taj me je motor UVEK odvezao gde sam krenuo i vratio me kuci! Pored svih kvarova koje sam imao na putu (4 gumi defekta u istom danu, upaljena instalacija, izgorela kontakt brava, otpala bobina i ne secam se ni ja vise...) i nikad mi nije ostavio na putu... to je MOJ motor! P.S. jos nisam dosao u godine kada me privlaci nesto mladje :) Sve sto si napisao sam vec citao u tvojim temama, BMW ti uvek ostaje nego sam cisto drugarski s tobom poveo pricu o zameni motora za nesto nazovi sigurnije bez tih kvarova. To sto kroz moje dvoriste prolazi mnogo motora neznaci da ih ja nevolim. Nebavim se ja motoprodajom celog zivota i ja sam se mucio sa motorima i popravkama u mladosti. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti sstrujo batalis motore,uzmi da pijes vino,po mogustvu Ribolovcevo,barem ces znati od cega te boli glava posle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pijem ja svako vece po 2dl otkako sam ga nabavio al od njega ne boli glava a tako se lepo spava LM, danas sam uzeo karike (KONACNO) al kako je ludi kamion oduzeo vise vremena od planiranog - al je upalio na kraju i bash lepo radi - ostalo je da se BMW sklopi sutra oko podne natenane... i da spremam polako novce za nov klip i klipnjacu! To sam resio da zamenim do kraja godine! Samo sto cu morati lagano nekih 300km narednih dok karike lepo legnu... al ce se prezivi i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugar je kod sebe stavio klipnjacu od mz-a i presao je sa njom oko 50ak hiljada i jos je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf....tuf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znaci proradila munja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa jebi ga, karike i riknjavaju jer su 200 dinara komad, stavi or'ginal i vozis se jos 50 godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ucinilo mi se juce da nesto grmi u daljini, znaci to si ti bio, to jest tvoj motoric. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto se neko vezuje emotivno za najbolji motorcikl ikad napravljen za Srbe (moje skromno misljenje), vozio sam ga u tuzna vremena na mesavinu benzina, uljnog razredjivaca i alkohola, malo je dimuckao i tesko se gasio, ali kotrlja se. Misli da nema voznje kao zimi i to bez kacige, da vide mangupi sta je brzina od 40 na sat na minusu, kao 400 kms u oremi, ali obrazi vise bride, i ruke malo teze pustaju volan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto se neko vezuje emotivno za najbolji motorcikl ikad napravljen za Srbe (moje skromno misljenje), vozio sam ga u tuzna vremena na mesavinu benzina, uljnog razredjivaca i alkohola, malo je dimuckao i tesko se gasio, ali kotrlja se. Misli da nema voznje kao zimi i to bez kacige, da vide mangupi sta je brzina od 40 na sat na minusu, kao 400 kms u oremi, ali obrazi vise bride, i ruke malo teze pustaju volan.... a testisi.... kajgana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakve masine radimo u servisu u koji idem na praksu http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18719_PIC000007_122_465lo.jpg http://img16.imagevenue.com/img.php?image=18709_PIC000005_122_812lo.jpg na fonu sa kojim sam slikao je kamera skrnava a jos i sva od ulja inace bude tu svacega i porsche-a i svega al ko bi sve to poslikao danas su recimo bile dve bmw 5-ice jedna 530 d i jedna 545 i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakve masine radimo u servisu u koji idem na praksu http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18719_PIC000007_122_465lo.jpg http://img16.imagevenue.com/img.php?image=18709_PIC000005_122_812lo.jpg na fonu sa kojim sam slikao je kamera skrnava a jos i sva od ulja inace bude tu svacega i porsche-a i svega al ko bi sve to poslikao danas su recimo bile dve bmw 5-ice jedna 530 d i jedna 545 i Ja sam prvi put oterao svog starog bmw u servis posle 10 godina, a ovi mi se cine noviji.....ccc...a mozda su dosli samo na zamenu ulja i plocica, pa to su ti najsladje pare ali nema nekog majstorluka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Majstorisao sam i ja malo oko egzoticnih masina - V12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakve masine radimo u servisu u koji idem na praksu http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18719_PIC000007_122_465lo.jpg http://img16.imagevenue.com/img.php?image=18709_PIC000005_122_812lo.jpg na fonu sa kojim sam slikao je kamera skrnava a jos i sva od ulja inace bude tu svacega i porsche-a i svega al ko bi sve to poslikao danas su recimo bile dve bmw 5-ice jedna 530 d i jedna 545 i Ja sam prvi put oterao svog starog bmw u servis posle 10 godina, a ovi mi se cine noviji.....ccc...a mozda su dosli samo na zamenu ulja i plocica, pa to su ti najsladje pare ali nema nekog majstorluka jedan 545 i propiso ulje morali celu masinu vaditi kvare se dosta 2 sstruja aaa to potrosi sve sto mu sipas he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...