bmikicic 94 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2011 at 11:37 PM, Gvozden said: prvo se iseku slova na kateru , posle se ukloni ostatak od samih slova i prelepi prenosnom(transfer) folijom, Ti to odlepish i to tako da foliju okrenesh na ledja tako da se papir presavija pri odlepljivanju a folija bude u "ravni". Na prethodno alkoholom ocisceno mesto na motoru zalepish trasfer sa sve slovima i to je to , predjesh nekoliko puta nekom spahlom ili u nedostatku toga moze i cd omot umotan u krpu...skinesh pod ostrim uglom prenosnu i to je to... MOra da se dobro oprere i obrishe od eventualno polir sredstva i voskova... A jel može neka nalepnica po želji? Kako se cene računaju? Po broju boja ili po veličini nalepnice. U kom formatu se radi priprema, vektor ili raster? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 17, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan vektorska je priprema za kater, ali ima nalepnica koje se i stampaju i seku. Npr setovi za k5,k6, k7.. Tad se radi raster tj neki kolor tiff +kontura za opsecanje. Npr neke nalepnice kao KLX i sl je poprilicno puno posla dok se vektorise i spremi za print. Honda cbr 1000rr HRC je erotika za lepljenje, ali da ne davim temu.. Ovde sam samo naveo da sam radio dosta motora i za neke nije problem da se uradi sve od stampe do eventualnog lepljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih radio samo jednu stranu rezervoara, znači površina 20cm x 30cm, razdvojena slova, neki moj logo napravljen u korelu... Jel ti se isplati tako sitan posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 17, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi na pp , nikakav problem da uradim. Pogotovu ako je gotova priprema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovih dana ću da napravim. Desna strana rezervoara mi je slobodna jer sam je izgulio pa ofarbao. Šaljem ti na pp kad napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...