zmijasmuk 8 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Givi E 460, 46litara.Cena 70 eur.Tel:061-134-30-40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi moglo da dam ovaj moj i malo parica to bi bilo lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jos jedan tako da ovaj prodajem jer mi je visak!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan gde si u kg-u da dodjem sutra da pogledam koferce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Jul 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U Centralnoj Radionici!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je jos aktuelan mozemo da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovu plocu ako moze posebno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 24, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni nisi odgovorio na pp....jel to znaci da se ne slazes sa cenom koju sam ponudio?bilo bi lepo da mi onda bar odgovoris na ostala pitanja koja sam postavio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam svima sto nisam odgovarao!Kofer je juče prodat!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...