Jump to content

Moto Zajednica

Christian Pfeiffer u Beogradu!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 272 postova

ono nije covek ono je nadcovek vrh je nemam reci mnogo kul lik zezao se sa nama kao da se znamo sto godina opusteno skroz svaka cast ljudima koji su ga doveli u bgd,ovo sto je vozio za nas je jace nego da miPutin dosao  na rucak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

K.R.A.LJ.

p.s. Dal treba da kazem da je u trenutku kad mu se iz nekog razloga ugasio motor prvi komentar iz publike bio: Brate uzmi hondu ;D

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Blam... Spetljao se k'o sajla :) :)

LM, evo i mojih fotki.... Na žalost, ne mogu ni da prismrde Mikinim, ali eto....

404.jpg 404.jpg 404.jpg

PYAn3_chris19ez7.th.jpg 404.jpg zARxo_chris21ss9.th.jpg

404.jpg 404.jpg 404.jpg

DMHMo_chris25tu6.th.jpg 404.jpg r1w65_chris28pf3.th.jpg

VLk3N_chris29uf4.th.jpg 404.jpg 404.jpg

5isqF_chris33pw1.th.jpg 404.jpg 404.jpg

3b6MX_chris3wz0.th.jpg IgLkx_chris4pp0.th.jpg 404.jpg

7bmGu_chris7lk0.th.jpg 404.jpg 404.jpg

ewLjc_chris10ry1.th.jpg 404.jpg 404.jpg

mDzzR_chris13sr0.th.jpg pBhNE_chris14uc5.th.jpg 404.jpg

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Na trgu je bilo odlicno ali je posle bilo i NASTAVKA  ;D.... ekipa je zatvorila pravac na Uscu,  paralelan sa Brankovim mostom pa nas je g-din Christian pocastio predstavom za pamcenje. Vrhunac je bio kada je preskocio motorom 5 momaka koji su lezali jedan pored drugoga na asfaltu :o.

Jednom recju LOODILO  ;D....pravi domaci zadatak za srpske streetfightere ;)

Ma nije valjda ...pa on je cijelom svijetu dao domaći zadatak!

Guest Stronser

Zare neznam bas sta je boldorovac tacno hteo da kaze kada je napisao DOMACI ZADATAK za srpske bajkere ali bilo je VISE OD JEBENOG ! SVAKA MU CAST ! Prirodan je normalno komunicira nije naduvan kao vecina nasih koji neznaju ni deseti deo njegovog znanja, bacio mi je kosku kada smo Stevka i ja dosli do njega na prednjem PRIJA JEBES MU MATER ! STVARNO JE FACA !

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Ducati 848evo

Ja cu da citiram sebe sa jednog drugog foruma  :)

Ljudi moji danas sam imao CAST da vozim sa Cristianom Pffeiferom. Nakon njegovog showa koji je bio fantastican, ali zaista fantastican krenuli smo u koloni ka Strahinjica Bana koju smo na kratko zatvorili jer je Cristian i tu izvodio svoje trikove. Nakon toga, donjim gradom smo isli na Brankov Most i do zgrade CK gde je opet nastupio kraci show ali sada sa dodatkom nasih vozaca koji zasluzuju sve pohvale. ovaj fenomenalni dan se i dalje nastavlja....ljudi jos se tresem od uzbudjenja. Nije mi dobro koliko sam srecan :)

Bilo je nekoliko fotografa i nekoliko kamermana tako da se nadam da cemo dobiti bar neku slicicu ili klip...

Jos jednom hvala Red Bullu za ovaj EVENT i sta reci neko SVAKA CAST!!!

Zare neznam bas sta je boldorovac tacno hteo da kaze kada je napisao DOMACI ZADATAK za srpske bajkere ali bilo je VISE OD JEBENOG ! SVAKA MU CAST ! Prirodan je normalno komunicira nije naduvan kao vecina nasih koji neznaju ni deseti deo njegovog znanja, bacio mi je kosku kada smo Stevka i ja dosli do njega na prednjem PRIJA JEBES MU MATER ! STVARNO JE FACA !

E u tome i jeste stvar. Kada neko takav,neko ko je vrh vrhova,ima normalnu komunikaciju sa onima koje vidi prvi put u životu,a ne da dere nosom oblake...On je i zbog toga CAR,a ne samo zbog onoga što radi najbolje na svijetu.Mi na to nismo navikli,jer su nam naše domaće "face" iskvarile sliku o "zvijezdama " i zvijezdama.Ne mislim na bajkerski svijet , nego na one "ostale" koje nam mediji svakodnevno guraju pred nos.

On je KOMPLETNA FACA i drago nam je da je neko takav NAŠ,iz naše priče,iz priče u kojoj bi mnogi od nas željeli biti glavni junaci.

Drago mi je i zbog tebe,što je CAR prepoznao i pozdravio domaćeg majstora,što je Fifti imao želju i hrabrost da bude preskočen ( vjerujem da se ne bi bunio i da gaje nekim čudom malo i zakačio  ;))  i zbog svih koji su imali prilku da ga pozdrave,uhvate u objektiv  ili makar samo gledaju.

Guest diRRty

E u tome i jeste stvar. Kada neko takav,neko ko je vrh vrhova,ima normalnu komunikaciju sa onima koje vidi prvi put u životu,a ne da dere nosom oblake...On je i zbog toga CAR,a ne samo zbog onoga što radi najbolje na svijetu.Mi na to nismo navikli,jer su nam naše domaće "face" iskvarile sliku o "zvijezdama " i zvijezdama.Ne mislim na bajkerski svijet , nego na one "ostale" koje nam mediji svakodnevno guraju pred nos.

On je KOMPLETNA FACA i drago nam je da je neko takav NAŠ,iz naše priče,iz priče u kojoj bi mnogi od nas željeli biti glavni junaci.

Drago mi je i zbog tebe,što je CAR prepoznao i pozdravio domaćeg majstora,što je Fifti imao želju i hrabrost da bude preskočen ( vjerujem da se ne bi bunio i da gaje nekim čudom malo i zakačio  ;))  i zbog svih koji su imali prilku da ga pozdrave,uhvate u objektiv  ili makar samo gledaju.

Da Zare sve si lepo rekao, covek se ponasao kao da smo drugari iz ekipe.On se sa nama juce vozio po Beogradu , a ne mi sa njime i uz to bio vrlo opusten i nije glumio zvezdu.Na kraju krajeva zvezda se ne glumi zvezda se bude.Brat Deki Glavonja je juce dao i srpski pecat steeta i nije nas obrukao i to sve sa Stevkom i Vanjom iz Smedereva.I pobratim Urke je imao par lepih prednjaka.

A ja bi mu Zare legao da me preskoci motorom pa makar me i po glavi zakacio  ;D

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

ako neko zna koji je ovo BMW sto je vozio neka pise ovde

a ja mislim da je BMW F800ST ali nisam siguran????

Pa tako pise na onom motociklu, pa pretpostavljam da je taj model u pitanju... ;D

Sta radi bre onaj covek? Pokusava da padne? Xex, meni bi uspelo iz prve, a on se 3 sata mucio... ;D

• Svrati ponekad, 272 postova

K.R.A.LJ.

p.s. Dal treba da kazem da je u trenutku kad mu se iz nekog razloga ugasio motor prvi komentar iz publike bio: Brate uzmi hondu ;D

Dal sam to možda ja rekao?

• Drug član, 2245 postova

Đuro,jel' to u pozadini Studentski grad?

Vidi se da si tamo proveo neko vreme :) Vezu li te dobre uspomene?

Nego, da nisi ti bio u Visegradu u petak (ovaj pre dva dana)? Isao sam na rafting na Taru i prolazim kroz Visegrad motorom i vidim jednog tipa, ali isti ti (bar ono sto znam sa slika). Jurio sam neka kola u kojoj mi je bio ostatak ekipe pa nisam mogao da stanem

Đuro,jel' to u pozadini Studentski grad?

Vidi se da si tamo proveo neko vreme :) Vezu li te dobre uspomene?

Nego, da nisi ti bio u Visegradu u petak (ovaj pre dva dana)? Isao sam na rafting na Taru i prolazim kroz Visegrad motorom i vidim jednog tipa, ali isti ti (bar ono sto znam sa slika). Jurio sam neka kola u kojoj mi je bio ostatak ekipe pa nisam mogao da stanem

Drago mi je da još ima ovako lijepih ljudi ;),ali nisam bio tamo,bio sam u Brčkom na skupu.

A "Studenjak", UUUUUHHHHH...lijepe godine,da je živ Ivo Andrić,pa da to opiše,jer teško da bi neko drugi mogao ;) ..svaka soba svoju priču ima.

• U prolazu, 60 postova

Ne vidim nista cudno u neiskompleksiranom ponasanju takvih ljudi,svi su takvi.A i zasto bi i bili iskompleksirani jer imam osjecaj da su svjesni da je to sto oni mogu,nedostizno za obicne smrtnike.To su mukotrpni treninzi sa bezbroj padova,lomova,unistenja motora,a rezultat je jedan dobar performance,malo je onih koji imaju i znanja i talenta,novca,vremena za tako nesto i taj nivo perfekcije.Imao sam prilike da dugo pricam(u sitne sate uz cugu) sa jednim od tih profesionalaca,zadivio me svojim ponasanjem,ozbiljnoscu,tolerancijom,disciplinom...

P.S.Ovaj tekst  nije izmisljanje tople vode,nego da ne mijesamo babe i zabe...

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

zao mi je sto nisam bio to da gledam, gledao sam neke njegove nastupe u video formatu i covek je apsolutno nenormalan, pritom vozi motor kao da je bmx.

po meni Chris Pfeiffer je bog sto se tice stunt-a.

Svaka cast autorima fotografija stvarno su fenomenalne

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Obrisao sam sve poruke koje nisu imale ama bas nikakve veze za temom.

Sve autore tih tema podsecam da je ovo forum gde je poenta sledeca - sirenje korisnih informacija; medjusobno pomaganje, konstruktivna razmena misljenja u temama sa ciljem da se tema unapredi i izgradi, zarad ostalih clanova. Poenta foruma NIKAKO NIJE NITI SME BITI medjusobno negativno prepucavanje u smislu ko je spretniji/ pametniji/ brzi vozac/ ili sta god vec. Te kafanske price zadrzite za kafanu jer ovde nemaju nikakav koristan efekat.

Ako je neko dobar u necemu, dal to treba da znaci da on treba da komunicira samo sa istim ili boljim od sebe? Ako bi to tako bilo, onda bih ja verovatno trebalo 98% ljudi na forumu da odmah sve iznapusavam i banujem samo zato sto sam ja programer, IT menadzer u programerskoj firmi koji garantovano vise zna o programiranju i internetu nego sto ce tih 98% ikad da nauci. Jel to tako treba??

Dakle, drzite se teme i pogotovo se drzite tema u kojima se prica o oblastima gde ste posebno 'jaki' jer cete dobronamernim savetima iz tih oblasti najvise doprineti ovoj moto zajednici. Svako dalje odlazenje sa teme ovog foruma cu bez ikakvog daljeg objasnjenja da brisem.

Pozdrav,

Ivan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja