Grizly 2 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na sajtu... Od pre nekoliko dana postao sam novi clan ove zejdnice... Razlog za uclanjenje su bila dva motiva... Prvi (ne po vaznosti) da sakupim sto vise iskustva vezano za odrzavanje i popravku, nabavku delova, i slicno vezano za motocikli, kao i sve informacije koje se ticu susreta, zivota, iskustva i ostalog vezano za bajkere i njihove masine... Drugi motiv je taj sto sam vec preko 25 godina instruktor voznje, te se nadam da ce moje iskustvo iz oblasti obuke, Zakona o bezbednosti saobracaja i slicno biti korisno za ostale clanove bajkere... Imam 45 godina, preko 25 godina bajkerskog staza (uglavnom iz Makedonije, jer sam tamo ziveo dosta dugo), ponosni sam vlasnik Yamahe Super Tenere, ozenjen ali nije nista ozbiljno i ponosni otac 19 godisnjeg mangupa, koji je krenuo ocevim stopama i vec je dobrano zasao u svet bajkera... Otvoren sam za sva pitanja i druzenja i poznanstva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uvek dobro dodju ljudi koji se razumeju u zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za komsiju i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...