Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 16, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima delove za masinu neka javi pa da ga guram do majstora jer ne znam sta mi sve tacno treba dok ga ne otvori. Za sada su izvesni samo karike i dihtunzi. Takodje u obzir moze da dodje i kompletna masina ako je u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 20, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi bregasta i klackalice. Ako neko ima nek ostavi poruku ili me pozove na 064/17-18-696 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi video temu, pitaj ovu ekipu ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61579-suzuki-freewind-650/page__st__160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam delove, tema vise nije aktuelna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...