markom. 2 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi je u Americi, dolazi za neki mesec, pa sam mislio da mi uzme plocice za kocnice, ali ne razumem se u to pa neznam kakvog su kvaliteta. Ako se neko razume u to neka pomogne. Unapred zahvaljujem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Yamaha-Disc-Brake-Pads-YZF-R1-Front-2-sets-/140576726928?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item20bb069f90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni ne deluju ozbiljno. A ova cena od 16$ nije konacna + 9.95$ postarina. Ako ti je vec drugar u USA i moze da ti donese, pregledaj malo ozbiljnije sajtove tipa www.motorcycle-superstore.com. Mozes da naletis na mnogo povoljne stvari poznatih proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...