banbus 6 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Yamaha r1 2005 Skoro sam je kupio i radila je normalno sve dok posle duzeg rada, ali u samoj voznji promeni rad motora i cim stisnem kvacilo ugasi se Izvadim kljuc, vratim upali kao mina ali opet posle nekog vremena isto Sad je pocela da zeza i na kracim relacijama sa istim simptomima Ima li kakvih dijagnoza??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi krenuo od filtera za gorivo, mozda je slabiji protok goriva pa kad ugasis motor on malo "propusti" pa opet zatvori... Prvo najbezbolnija varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Yamaha r1 2005 Skoro sam je kupio i radila je normalno sve dok posle duzeg rada, ali u samoj voznji promeni rad motora i cim stisnem kvacilo ugasi se Izvadim kljuc, vratim upali kao mina ali opet posle nekog vremena isto Sad je pocela da zeza i na kracim relacijama sa istim simptomima Ima li kakvih dijagnoza??? Dok sam imao R1 desilo se i meni to nekoliko puta,ja sam taj problem resio tako sto sam odvezo motor kod nekog majstora i samo mi je procistio sistem za dovod goriva ,i to je bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pocinjem od toga i ima logike, hvala momcu Javljam ako nema rezultata za jos ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pocinjem od toga i ima logike, hvala momcu Javljam ako nema rezultata za jos ideja Nema na cemu...Srecno s opravkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...