bopk 1428 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ja mu ne preporucujem ST zato sto je to potpuno razlicit motor od ova 2. Video sam u jednoj temi da ti razmisljas o tdm-u kao svom sledecem koraku pa reko da covek ne mora da ide redom posto vec vozi dosta jace motore Salu na stranu moj jedini savet je da Chengelle mora da proba negde ova dva motora jer postoji mogucnost da mu se nece dopasti zbog jednog cilindra. Cinjenica je da prema njima niko nije ravnodusan neko ih obozava a nekima blago receno ne odgovara uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan јао нађе се човек увређен Шалим се, ево ја нудим мог бембарицу на пробу па нека неко понуди априлију и да се уради упоредни тест... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi uvredjen. Nego kad pricam sa sektom o svemogucem bmw-u moram da budem ozbiljan. Znam ja da ste se uplasili da ne izgubite potencijalnog sektasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Ma Drugari zasto bih se vredjao,nego jos kada bi vam rekao da imam 115kg,i supruga 65. garantovano cete mi preporuciti BMW R1200 GS!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ima 110 ja 60 i nas bemvejac nas tako lepo voza :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma Drugari zasto bih se vredjao,nego jos kada bi vam rekao da imam 115kg,i supruga 65. garantovano cete mi preporuciti BMW R1200 GS!!!!! Скоро као Виолета и ја... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficagsx 0 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: batajnica Motocikl: aprilija 650 pegaso Prijavi odgovor kao problematičan imao sam mnoge motore od apenca pa dalje sada vozim apriliju i mogu da ti kazem da je super motor lak za voznju jedina mu je mana na vecoj brzini vibracija zbog jednog klipa a pre njega sam vozio sportske motore cbr 900 suyuki 1100f fejzera 600 ovo mi je prvi enduro i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo citajuci ovu temu, dacu sebi slobodu da se slozim sa zzz-om i predlozim Freewind-a! Jer ako se coveku dopadaju u naslovu pomenuta dva modela, nece biti prepreke estetske prirode da mu se svidi i Free... A taj motor se pakazao i pouzdaniji i jeftiniji za odrzavanje od Aprilije, a za iste novce moze da se pazari daleko mladji model Free-a od GS-a... Opet napominjem, rec je samo o mom skromnom misljenju, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio 2.5 god. F-650 i nikad se ništa pokvarilo nije. Uvek merio potrošnju koja se kretala od 4-4.5l. Sit se navozao bilo sam ili udvoje. Zadovoljan bio i opet kupio BMW. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...