berserek 5 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, ima i metzeler za 60ak e, nije problem naci gumu ako imas pare, problem je naci gumu ako si golja...covek rece da je nasao novu za 1300 kinti. Ja trenutno samo tu i mogu da priustim pa se zato raspitujem za detalje gde, kako , sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 14, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio i jednog speeda za delove. Kupljen od clana Bambyle,masina rasturena skroz,ostalo manje-vise ok(stojao je godinu dana,pa ima korozije,malo ogrebotina itd,ali nista strasno). Sad mogu mog da kompletiram(cizma vile,rucica kvacila,kocnice,ona metalna varena rucica,i jos neke sitnice),a ostalo ide najverovatnije u delove. Sutra cu da ga uslikam,pretpostavljam da mnoge interesuje kako nase masine izgledaju iznutra(bar je mene interesovalo,a nigde nisam mogao da nadjem nikakvu sliku). Ja sam pokusao danas da mu sklopim menjac,cisto onako(najverovatnije od masine nema nista)da naucim i to,medjutim mnoooogo bre komplikovano El ima neko mozda neki snimak sklapanja neke 4T 125-ice?Ja sam odavno negde naisao na neki snimak kako neku,cini mi se hondu,sklapaju od pocetka,i sve snimano znaci od pocetka(svi zupcanici poskidani itd)pa dok nije cela masina sklopljena. Bio je neki jbmliga koji jezik u naslovu,i zato i ne mogu da ga nadjem nigde,pa ako neko ima nesto slicno ili mozda bas njega bilo bi dobro da ga okaci Sigurno mislis na ovaj klip To je taj,puuuuuuno hvala Nesic1:za 200e Nista Nego ako budes tog prodavao u delove,slikaj ga,trebace mi neke sitnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok,el tebi nije hitno,posto sam ga ja sinoc kupio,pa jos ne znam ni dal ce da ide u delove,ni sta ce da ide u delove,prvo da mog kompletiram,da vidim sta ce da bude sa ovom masinom,pa kad odlucim okacicu oglas,javicu i ovde. Inace evo malo slika,i ovaj kofer sam dobio uz njega: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Javi i meni da li bi nesto prodao ...bio bih zainteresovan za taj kofer i drzac kofera ? mozda stop,far,sjediste,tabla?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte ljudi, gde ima ta guma da se kupi u BGu, sad sam zvao GP shop, kazu da nemaju... I jel na kraju Trayal ili Tigar? trayal ima katastrofalan sajt, i uopste gledano ne mogu na netu da nadjem nikakvu informaciju o tome sta je u ponudi.. i poslednja stvar, za zadnju gumu koje su dimenzije za speed 150? znam da bi trebalo da je 3,25 - 18, ali da li moze i 3,50 - 18? Ja sam tu gumu kupio pre godinu dana u GP auto shopu i mislim da im je to bila zadnja na stanju.Guma je Trayal i dimenzije su 3.25-18. Mislim da ce moci da pase 3.50-18 cini mi se da je ovde neko na forumu stavaljao slicnu dimenziju na speed-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zadnjuimam 3.00 - 18 i nikakv problem a drug mi sa 3.50 presao vec ohoho , vozio sam njegov i mogu reci da je znatno stabilniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok, pokusacu da nadjem neku 3,50-18 a da je po pristojnoj ceni... Jel imate vi neke predloge, a da nisu ove od 70, 100, 500 evra, nego do 3 soma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije fabricke jel 3.00 - 18 prednja i zadnja i koja bi najveca guma mogla da se stavi napred i pozadi? Moze li ova 3.50 - 18 i napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nazad je fabricka 3.25-18 i moze da se stavi 3.50-18.Za prednju ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preci sa 3.25 na 3.50, ne verujem da tu ima neke velike razlike u debljini, a mozda malo u voznji je bolja, vrlo malo. Moze li neka vece da se stavi a da ne cese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za one koji nisu nasli mesto, a nece da nose stalno kofer sa sobom. Samo obratite paznju, nije svejedno kako ce te opkrenuti prvu pomoc, meksa strana treba da je ka napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da prikazem sta sam radio sa auspuhom. Prvo sam ga osekao na dva mesta gde je zavaren fabricki. U topu ima dve ovakve pregrade. Jesam se namucio da ih izvadim! I jedna ovakva na kraju. A ovako izgleda zadnji deo auspuha sa malom cev sto viri. E sada sledi pravljenje unutrasnje cevi... Izbusio sam cev. Stavio celicnu zicu za pranje sudova. Obmotao azbestno platno i stegao zicom. Prvo zavario unutrasnju cev za cev od izduvne grane, ugurao u top, stavio poklopac na kraj unutrasnje cevi zavario i nju, i na kraju top zavario na dva mesta gde sam i osekao. Sinoc sam se provozao gradom, ima bas lep zvuk, ne dere se nego bas ima dubok i lep zvuk, i znatno je startniji, a krajnju nisam proverio da li se povecala. Danas cu snimiti zvuk i stavljam na youtube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan A kako se ovom motoru dize sjediste ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odkljucas nazad onaj za zakljucavanje kacige i imas iza jednu ruckicu, nju povuces dole pa ga samo izvadis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=-sDUGybuHwE&feature=youtube_gdata_player Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Snimi i neki video u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ok..sutra cu da ga dignem lutajuci po youtube-u naleces na mnogo novih i interesantnih motora a i prelijepi su...a tu je i keeway speed 200 za koji nisam znao da se proizvodi ... evi snimka : a posebno mi se svidio neki model SYM T2 prelijp motor,jos da ima u plavoj boji kao i ovi nasi keeway speed to bi tek bila bruka od motora ili potpuno bijeli imate jos snimaka i testove tog motora pa pogledajte i pogledajte mu tablu-instrument tablu...jos stavit neki auspuh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 16, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto obrtaji skacu brzo ali sto je digitalac to veliko NE. I gume su mu mogli staviti malo sire. Video u voznji snimam sutra, nadam se. Promenio Jul 16, 2012 član Fokus2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka https://www.youtube.com/watch?v=igwi3MtiIMA&feature=youtube_gdata_player Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IKAA 1 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mostar Motocikl: keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj SYM t2 ... malo podsjeća na hondu hornet , .zna li se cijena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj SYM t2 ... malo podsjeća na hondu hornet , .zna li se cijena ? Ja sam se odmah raspitivao kod nas u crnu goru da vidim ima li ga dje i moze li se naruciti i da provjerim cijenu motora..ali nisam mogao da nadjem firmu koja bi mogla to da nabavi i uveze...pa sam dosao do jednog momka koji je to radio prije 3-4 godine i bio je zastupnik za SYM motore..rekao mi je da sacekam par dana da provjeri da li je u mogucnosti da ga dovede i da se raspita za cijenu...tako da cekam na njegov odgovor... a pogledaj na youtube isti takav motor samo drugaciji naziv Sym dafra next 250 prelijep motor,odma bih uzeo onaj bijeli,mada i crveni nije los sigurno su to dobre masine,samo steta sto ih nema kod nas... ako moze neko kod nekoga u srbiju da provjeri za ovaj motor,moze li se nabaviti i kolika mu je cijena..neka mi javi na pm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom ulju za speeda: http://www.google.rs/imgres?um=1&hl=sr&sa=N&biw=1920&bih=950&tbm=isch&tbnid=_R4WoisMBWjE2M:&imgrefurl=http://www.tyreplus.rs/MOTUL-5000-4T-10W40-11_25404&docid=VyJrUvjOGDfdiM&imgurl=http://www.tyreplus.rs/slika_motul50004t10w401l.png&w=400&h=300&ei=x0IHUKfSB4jRtAbKtOTSAw&zoom=1&iact=hc&vpx=620&vpy=303&dur=481&hovh=194&hovw=259&tx=161&ty=71&sig=103261837603212330193&page=1&tbnh=137&tbnw=177&start=0&ndsp=55&ved=1t:429,r:14,s:0,i:112 Znaci motul,bas za motore,nije 5100 nego samo 5000,10w-40,na njemu pise HC-TECH,i onaj u prodavnici kaze da je to nesto izmedju mineralnog i polusintetickog. Sad ja nisam siguran koje ulje ide u speeda,znam da sinteticko nije dobro,ali ne znam dal je bolje polusinteticko ili mineralno,mada posot je ovo nesto izmedju valjda necu da pogresim Inace cena je 680din 1l,stvarno jeftino,jos ako je dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki pritisak gume treba da bude u zadnjoj gumi ako vozis suvozaca 70-80kg? Pise od 2.2 do 2.4, ja sam napumpao 2.6 i dalje mi kada predjem preko rupe osetim felnu da dodirne? Pricam kada vozim nekoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pumpam zadnju na 3,i nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je i 2.6 mnogo, sutra cu da je dopunim na 3 pa cu videti kako se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...