Jump to content

Moto Zajednica

Kupovina u Nemackoj

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

Ovako... Trenutno sam u Nemackoj, kod mame, i razmisljao sam da uzmem ovde neki skuter od 50cm³, i da ga nekako doteram do Srbije. Primetio sam da su ovde cene prilicno manje. Nasao sam par lepih skutera, do 1000 €, ali najvise mi se dopada Aprilia SR. E sad, zanima me koliko bi kostala carina, registrovanje i ostale gluposti koje bi bile potrebne da bih lepo sredio da vozim u Srbiji? Razmisljao sam i o tome da ga registrujem ovde na mamino ime, a onda mi ona da punomoc, i da ga vozim tu. Ali ne znam koliko je to pametno, zbog servisa, tehnickih pregleda, a i nisam siguran da li je ovde trajna registracija za 50cm³, jer u suprotnom bih pri svakom registrovanju morao da dovozim motor ovde, zbog tehnickih pregleda. Svaki savet je uvek dobrodosao. :)

Recimo, ovaj skuter mi se svideo: Aprilia SR 50

Cena, godiste, kilometraza... za ove pare mislim da je ovaj odlican. Sta vi kazete? :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 112 postova
  • Motocikl: MBK Skyliner 250

Što se tiče punomoći mislim da je to generalno loša varijanta mada mislim da je ostvariva ali više odgovara nekom ko dođe ovde na mesec-dva, a da ga ti voziš najbolje je srediti sve papire plus nećeš biti tako upadljiv sa stranom tablom za lopove. Ako na računu bude oko 1000e sa dažbinama tamo za odjavu i papire i ovde da ga ocariniš i registruješ mislim da bi te izašlo do 1400 što i nije malo ali opet vidim da je 2007... Dobro pogledaj i domaće oglase

• U prolazu, 99 postova

Pa, 1400 mi je malo puno. Nego, nasao sam upravo jednog koji je 950 €, zvao sam vlasnika i kaze mi ga bi ga dao za 800 €. Ali mi je malo cudno sto daje za te pare, a 2008. godiste, i sve je u redu, osim slomljenog dela kod repa, i malo ogrebotina. Pogledajte sami, pa kazite sta mislite. Aprilia sr 50 factory r

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Beverly 500 '11

Druze, u sred sam kupovine skutera pa bih te zamolio nesto. Opasno se lozim na beverly cruiser 500cc. Da li si ih mozda video, kako se krecu cenovno, da li se isplati uvoziti ih? Hvala ti puno unapred

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja