Pedja knx 1 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da opalim do Turske sa nekim ko bi bio spreman da napravi kilometara.Nekako bi me samog mrzelo.Jel neko planira nesto slicno pa da idemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za entuzijazam, samo napred. Vrlo rado bih ti pravio društvo, ali nema se vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem 3 avgusta ali kolima za bodrum,sa porodicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao da idem sa porodicom na more u Tursku, Antalija ili Bodrum, naravno kolima, ali ne znam koliko je bezbedno u azijskom delu Turske. Jel išao neko tamo privatnim prevozom? Prenoćio bih negde kod Dardanele kanala, jer ima dosta da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja idem vec 5godina ,nemas frke toliko je pitomo da sam bezbedni nego bilo gde,putevi su vrh,gde god stanes nemas problema slobodno idi a ima i sta da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine sam isao kolima i stigao sam za 15 sati voznje bez spavanja ali bez dece i bilo je sve ok.sto se tice bezbednosti sve je ok ,samo pazi na ulazima u grad ume da bude radar a kazna je oko 150e ,primaju mito ,gorivo je dosta skuplje nego u bugarskoj i ako te zanima jos nesto slobodno pitaj .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde onda nesto iz iskustva,reci kuda ili neku mapu.I bas to,zanima me azijski deo,pa da bude da sam i na drugom kontinentu bio. Zanimljivo bi mi bilo obici to,ali nebi sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 12, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam srece da obidjem gotovo celu Tursku. Prelepa zemlja i vrlo gostoljubivi ljudi. Veliki problem je skupoca, recimo benzin 2 eura, smestaj dosta skup, restorani isto tako a saobracajne kazne pogotovo. Putevi su odlicni a meni je zapanjujuce bilo da skoro svuda ima besplatnog neta pa cak i na pumpama u nekim zabitima. Ne znam gde i kuda planiras da vozis ali nebi smeo da propustis Istanbul, Kapadokiju i obalu mora. Kada bi te neko spustio u Alanju ili Bodrum nebi imao sanse da provalis da si u Turskoj, zaista su daleko otisli u oblasti turizma za relativno kratko vreme. Uostalom izguglaj malko i pasces na dupe sta se tamo moze videti. Ako treba neki savet, tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikulanac! Iskreno bas sam iznenadjen da su turci tako puno odmakli,pa zato bi i vredelo da vidim to. Ali izgleda da ce to sacekati sledecu godinu.Tesko je naci na brzinu nekog ko bi bio spremam za odvali do tamo.Pa sam zato da se nesto planira za sledecu godinu sa jos zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...