Phenom 168 Napisano Jul 11, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ponude ovde ili na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan imam ja masku iz louisa, skinuo bih je sa svog motora, svetla su perfektna... pogledaj kako stoji na mom motoru... http://forum.bjbiker...cer-na-prodaju/ za cenu se mozemo dogovoriti a u louis-u kosta 199 eura, ja bih ovu moju dao mnogo jeftinije... Ove nalepnice na masci se vrlo lako mogu skinuti, to sam ja seckao i lepio onu reklamnu foliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 15, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan javi mi na pm za koliko bi je prodao.... extra ti motor, a vidim masina spolja veoma slicna kao kod mene na gs500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...