Motoboy 2 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan Cao bajkeri!!!! Ja sam Sale iz Vrsca,imam 24 godine i trenutno vozim kinroada 200cc, vozim motore od svoje 7 godine ,mali bajker, Veliki sam zaljubljenik u motore ali posebno u cross i enduro! Nisam nesto strucan u popravljanju motora ali volim da ucim i znam ponesto(da pokvarim) salim se. Jos jednom pozzzz svima!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 11, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u !sta ima u vrscu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 35 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jul 12, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan U Vs. sad je bio moto skup,pa smo se malo zabavili i vozikali,i naravno uzivali u lepim motorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 12, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jos radi Tesla (skola-zatvor)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan to brate,pa ti znas za to!!! ,radi burazeru,pa kako da neradi,moraju negde da idu najopakiji momci Vojvodine,hahahahah!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan E brate ja sam tek sad provalio da si iz Ilandze,jel to tu kod nas ili ima jos neka u Srbiji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 12, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 3 godine isao u teslu,stvarno smo najgori!nasa Ilandza kod alibunara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja i ti smo blizu ja sam iz Plandista,ali posto niko nezna gde je to kazem da sam iz Vs., lakse objasnim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 12, 2011 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne znaju za nas lepi kraj. 23km ima od Ilandze do Plandista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoboy 2 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Plandiste Motocikl: Kinroad xt 200 gy Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta je 25 km, kao preko baste :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...