Sasa82 0 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki Bandit 400 '92. Prijavi odgovor kao problematičan Cao bajkeri! Nemate pojma koliko mi je drago sto konacno mogu da se prijavim na ovaj forum kao kolega motoras... (a ne kao samo posetilac foruma bez motora :-) ). Zovem se Sasa, imam 29 god, rodjen sam i zivim u Subotici. Od pre dve nedelje vozim Suzuki Bandit 400 '92. Voznja ovog motorcica mi je malo nezgodna s' obzirom da su mi gabariti 190cm, 100kg. Razlog zasto sam kupio ovaj motor jeste sto je prilika bila povoljna, pa je bilo daj sta das, samo da se vozi :-D. Uglavnom, od sledece sezone planiram da predjem na nekog endura, koji vise odgovara mojim dimenzijama... Uglavnom, toliko od mene za sada, jos jednom, drago mi je da sam ovde, i vidimo se na nekoj od mnogih tema ovde... Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jul 11, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2717 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa82 0 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki Bandit 400 '92. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasao :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 35 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...