Jump to content

Moto Zajednica

AIROH GP- Iannone

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: kawasaki zx6r 2007

nova u kutiji,sa pinlokom i dodatkom ispod brade,velicina M,cena 399e,kupljena u nemackoj

tel 0638685929

post-14643-0-53368300-1310135539_thumb.jpg post-14643-0-65060100-1310135566_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova

kaciga vise nije na prodaju,kacigu sam probao danas po danu i odusevljen sam,ono sto sam trazio dugo je upravo ova kaciga,udobna,pinlok odlican,ventilacija odlicna,motor cujes sa kacigom kao da je nemas,a pri velikim i malim brzinama nema buke od vetra,balans odlican,vizir dihtuje savrseno,neki bi rekli puno para za airoh,ali stvarno vredi,moja preporuka svakom! zamolio bih administratore da obrisu temu jer kaciga vise nije na prodaju,:zdravo:

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Sale, prijatelju, nemoj pogresno da me shvatis, ali kad resis da nekoga ispravljas onda malo obratis paznju da li si stvarno u pravu ili ne, inace ispadne skroz glupo...Ova kaciga koju je decko prodavao nije ista ova iz Louis-ovog kataloga, skroz drugi model. Svi proizvodjaci rade te "trkacke" kolor seme na vise modela, da bi svi mogli da budu trkaci 1aha.gif, tako da je kaciga koju si ti postavio samo isto "ofarbana" kao ova sa oglasa...Evo i ove kacige koju je decko postavio http://au.shopping.com/Airoh-Airoh-GP-Iannone-Replica/info ....pozdrav 1zdravo.gif

• Podržavam 3

• U prolazu, 14 postova

decko ti ocigledno imas neki kompleks pa svima miniras oglase,prvo se nauci bajkerske kulture pa se onda uclani na forum,ili idi leci svoje komlekse negde drugde a ne na forumu!

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Airoh-GP-Iannone-Replica/SubProducts/Airoh-GP-Iannone-Replica-0001&ViewAction=ViewProductViaPortal&Locale=en_US&Currency=USD

za tvoju informaciju u fc-moto.de je ova cena ali ima samo xxs velicina,a ja sam M velicinu isto tu platio 349e i sa uslugom preko decka koji donosi sa foruma me je izasla 399e

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova

Sale, prijatelju, nemoj pogresno da me shvatis, ali kad resis da nekoga ispravljas onda malo obratis paznju da li si stvarno u pravu ili ne, inace ispadne skroz glupo...Ova kaciga koju je decko prodavao nije ista ova iz Louis-ovog kataloga, skroz drugi model. Svi proizvodjaci rade te "trkacke" kolor seme na vise modela, da bi svi mogli da budu trkaci 1aha.gif, tako da je kaciga koju si ti postavio samo isto "ofarbana" kao ova sa oglasa...Evo i ove kacige koju je decko postavio http://au.shopping.c...ne-Replica/info ....pozdrav 1zdravo.gif

svaka ti cast legendo za komentar :takoje:

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Pa razmisljao sam da li da pisem nesto, nemam obicaj da ulazim u te rasprave, ali mi bas nesto bilo glupo da iskuliram...Skroz glupa prica, nisam mogao da izdrzim...A ti izvini sto sam ti spamovao oglas jbg 1zdravo.gif

• U prolazu, 14 postova

kad moje komentarisu mogu i da komentarisem i dalje stojim iza svega sto napisem

pa ako vec hoces da miniras oglase onda iznesi pravu pricu,jer to sto si ti meni napisao je cista glupost,ne znas ni koja je kaciga u pitanju a nasao si se pametan da komentarises,sledeci put se edukuj malo pa onda komentarisi! uostalom nisam ni ja tebi minirao tvoj oglas ne vidim zasto si ti meni ali ajde,mozak je u pitanju trudicu se da razumem!

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800

Alo ..ljudi šta Vam je...kaciga bila prodala se, u sreći da je nosi kupac i to je to...sada se loše osećaju i kupac i prodavac...svima loše... :moto3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja