blagi 9 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Tuono 1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ime mi je Damir i vozim Apriliu Tuono iz 2007g.......... vrlo ljuta mašina za zavoje, a neloša i za stazu. Prije nepunih 10 dana smo nas nekolicina i prošli malo kroz Srbiju pa malo i dunavskom magistralom...... Moram se zahvalit na vrhunskom dočeku u Požarevcu..... Eto prijavih se da malo populariziram Tuona u vašim krajevima budući da ih nisam nešto baš vidio.... Ako ću moć pomoć, bit će mi drago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Damire, Aćim ovde, mislim da smo puno pričali te večeri, ako se ne varam. Pozdrav i dobrodošao na BJB Evo teme o vašoj poseti Srbiji ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67540-aprilia-days-serbia-meet-2011 Ja nemam slike iz Velikog Gradišta i ostalih mesta, izvoli, postavi ti šta imaš od toga u ovog temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao,drago mi je da si lepo ugoscen u Pozarevcu,takvi su oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blagi 9 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 3 postova Motocikl: Aprilia Tuono 1000R Prijavi odgovor kao problematičan Damire, Aćim ovde, mislim da smo puno pričali te večeri, ako se ne varam. Pozdrav i dobrodošao na BJB Evo teme o vašoj poseti Srbiji ovde: http://forum.bjbiker...erbia-meet-2011 Ja nemam slike iz Velikog Gradišta i ostalih mesta, izvoli, postavi ti šta imaš od toga u ovog temi Pozdrav Aćime...... Je dosta smo pričali, a bogami i popili :D Probat ću malo još sortirat slike pa ću stavit da se vidi kuda nas je Lovre vodio i kakva je to kolona talijana bila (iako smo imali dvije honde s nama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 7, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...