Phenom 168 Napisano Jul 6, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Za suzuki gs 500.... Moze i od nekog drugog motora ako odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Guevari, imaju oni toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 6, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Al paše od SRADA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan E i meni treba rucka kvacila i staklo za far ili ceo far ... Ako bude vise ponuda, valjalo bi da se ogrebem za jednu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari je 5,3 eura, a kod Gabora 4,7 eura... Iste poluge koriste i GSX 750 i Bandit 600 od 1995 do 2004 godista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 22, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jesi kupio te rucke, kakve su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 24, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana menjam sajlu kvacila tako da bi mi dobro dosla rucka Moze i od gsxf600-750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan OK su, ne bas kao fabricke, ali za te pare zavrsavaju posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 26, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice proporcija, da li su iste kao kod originala? Ja imam neku koja je malo kraca, pa se bojim da ne bude tako i sa ovom od Gabora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice proporcija, da li su iste kao kod originala? Ja imam neku koja je malo kraca, pa se bojim da ne bude tako i sa ovom od Gabora. Nije nista kraca, ista je po obliku i dimenzijama, samo nemoj da omasis kataloski broj... Veruj mi, u mulimetar je ista. A sto sam rekao da nije kao fabricka, mislio sam na kvalitet materijala, i onako kad se dobro zagleda, original ima finiju zavrsnu obradu. Samo se u tome razlikuju kopija i original, i naravno u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...