chuky 94 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, kao sto u naslovu pise, 22. i 23. jula, u Kladovu se organizuje, ja mislim 6. po redu ETNO FESTIVAL!!! Centar grada,ul.22.septembra,Trg Kralja Petra KULTURNO UMETNIČKI PROGRAM 22.o7.2011. 19:30 Nastup folklornih društava 21:30 Jelena Tomašević 23:30 Crvena Jabuka 23.07.2011. 17:00 Takmičenje u kuvanju riblje čorbe 19:30 Nastup folklornih društava 21:30 Slavica Ćukteraš 23:30 YU – grupa Zamolio bih samo ko je zainteresovan da svrati, neka se malo ranije javi zbog eventualnog organizovanja mesta za kamp u slučaju noćenja!! Za sve ostale informacije me možete kontaktirati ili na PP ili ovde u temi!! Puno pozdrava Chuky 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Tek toliko da ponovo obnovimo ovo obavestenje. Ako ima zainteresovanih za dolazak, i eventualno nocenje-kampovanje, kontaktirajte kolegu Chukija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osullivan 37 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slavica Cukteras do jaja,ne znam koji djavo trazi ova tema medju moto skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da ima malo zainteresenata za kampovanje, odustaje se od kampovanja, ali se ne odustaje od hladnog piva i dobrog koncerta YU grupe u subotu. Ko je voljan da svrati nek se javi! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...