dzolaja 89 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu naci amortizere za moje motorce ili od bilo kog drugog motora koji mi odgovara a da je nizi od mog,hocu da mu spustim zadnji kraj a koliko vidim na njima ne mogu da ih spustim osim naravno da secem opruge a i ne znam koliko je to pametno, nasao sam ovde na forumu par informacija i brojeva od koga bih mogao da ih pazarim ali bih prvo da cujem neki vas savet ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ako je uopste moguce da to izvedem posto mi niko ne odgovara :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan i hteo bih da promenim zvuk motora to jest da prepravim ovaj auspuh ili da nabavim drugi , pa i oko toga sta gde kako koliko i kod koga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Tebi mnogo sta ne odgovara na tom motoru, mozda bi bilo jeftinije da ga zamenis za neki koji ti vise odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan bih ja ali moram prvo njega da udomim,jebga kad sam uopste i sedao na viraga 535 pa mi sad moj nesto stalno smeta,nevalja ovo menjam ono i tako cu valjda dok ne uzmem ono sto zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes za sad ovako posle ce vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...