Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko planira BG-HN oko 13.-14.-15. Jula?

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Samo da javim da sam stiogao i da sam onaj dan ipak nasao mjesto u vozu za Bar (ne pitajte kako...) tako da sam uspjesno sve zaokruzio. Ovo sa vozom je vrhunska stvar! Kupio sam namjenski set gurtni za vezivanje motora plus jos dvije tovarne trake i za cas sam utegao motor, nije ni mrdnuo oba puta. Ima za sta da se zakaci sa strana a u zavisnosti od vagona i po podu tako da nema brige za to. Ka Baru sam putovao sa momkom koji je prevozio skuter od 150ccm i on je vjesto sve utegao sa jednom tovarnom trakom od 6 metara, a u povratku je bio jedan momak sa Gilerom Nexus 250 koji je motor pricvrstio sa dva obicna kanapa sa kukicama za vucu kola (obmotao pa zategao...) i sve je to drzalo odlicno, bez ikakvih problema.

Citam ovo i sve mi je drago sto su te ispalili! Jebes motor ako ga meces na voz! Da je u kvaru-ni po reci,ali ovako. Srecan put!

Svako zna zasto je kupio motor i za koju namjenu, bas tako i postoje modeli kod svih proizvodjaca koji imaju konkretne namjene te eto tako moj motor je sve samo ne za putovanja (ko je probao zna o cemu pricam), a ja sam ga bas takvog i htio jer mi je potreban prvenstveno za neke druge stvari. Svako prema svome, to treba postovati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 354 postova

uh,drugar vozi super-moto i sa njim prelazi ogromne kilometraze.I kad mi je dao da probam,reko' sam mu.Jeeeebote,kako ti ovo izdrzavas?!!Tako da te razumem u potpunosti a i ustedeo si za vopi-popi :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja