Kr100NS 4 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Recite mi da li iko zna kakve sijalice idu u TDM-a? Tj. u farove... Receno mi je da idu najobicnije H7 kao sto idu i u automobile, pa ih kupim i krenem da stavljam kad ono medjutim prc. Da li iko ima neku sifru tih sijalica, ili neki omot od kutije ili bilo sta sto bi pomoglo prodavcima da mi nabave prave sijalice. Hteo sam da probam one sa efektom xenona da vidim kako ce da bude nocu i kako ce motor da izgleda... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan moj tdm je nosio obicne sijalice 40w/45 od traktora,tu sam i nasao sijalice u ZETOR radnji moj je bio 93g http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog/gume?page=shop.product_details&category_id=125&flypage=flypage.tpl&product_id=1593 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadis sijalicu iz fara i odes do prve radnje auto opreme i kupis. Ja kad sam imao 3vd i ide traktorska. U 4tx ne znam koja ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadis sijalicu iz fara i odes do prve radnje auto opreme i kupis. Ja kad sam imao 3vd i ide traktorska. U 4tx ne znam koja ide. Najbolja varijanta izvadis i po uzorku, a za 4tx menjao sam i kolko se secam oznaka je H1 nisam siguran opet izvuci sijalicu i u radnju sa istom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jul 4, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Za 4TX idu H1 i H3, pise na faru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za 4TX idu H1 i H3, pise na faru H1 kratko i H3 dugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da vidim u radnji. Nego ja umesto da odmahskinem idem i ispitujem i svi su ubedjeni i kunu se da H7. Hvala puno svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...