Jump to content

Moto Zajednica

Ploca za kofer i nosac.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Ploca je marke SOFT(kopija givi)naravno nije nigde naprsla...ostecena pa cak ni izgrebana i bila je sa koferom od 46Litara ne secam se koje marke.......a nosac za kofer metalni (steluje se ugao na dva imbus sarafa )...je bio ako se ne varam na nekoj Yamahi........visak a danas sredjivao malo radionicu pa nasao .......e sad ako nekom treba evo.......

cena neka bude 20e za oba dve stavke.....

TELEFON 0638129618 :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

daj smanji slike, zablokira mi komp iz momenta

joj brate moj pa kakvu to masinu imas kad nemoze da otvori sliku rezolucije 1300x900 ?? pa kod moga sina na PIII OTVARA TE REZOLUCIJE KAO OD SALE !;)

Nego da svrnes da ti osvezim malo Windozu uz pivo pa ce brze da otvara :Mina::Mina::Mina:

Evo i manjih slika u rezoluciji 900x560

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Ploca je prodata danas a ostao je samo nosac za kofer pa ako nekom treba,,,, :zdravo:

jel bi pasovao za giwi kofer na enduro motoru?

Ploca je prodata danas a ostao je samo nosac za kofer pa ako nekom treba,,,, :zdravo:

jel bi pasovao za giwi kofer na enduro motoru?

pa ne znam dali bi pasovao iz razloga sto sam napisao vec u samom oglasu ne secam se sa koga sam modela skinuo al se secam da je bila neka Yamaha u pitanju,,,,,,,,,a iz iskustva znam da se uz malo truda citaju kontextu ..........prepravke to jest dodavanja nekih nosaca sigurno moze prilagoditi bar za 80% , motora jer sam to radio......recimo koliko se opet secam od Boldorke sam nosac preradio bez secenja ikakvoga na Kawu GPZ1100 ......i da ne nabrajam vec na kojim motorima sam sve radio prepravke .

Uprincipu uvek je skoro mada ne uvek potrebno dodati sipku koja ide na bocni levi i desni bok repa motora

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja