Aćimo 1144 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kočioni sistem sadrži sledeće: Pumpu sa posudom i ručicom (Rupa u koju se šrafi retrovizor, je oštećena) Crevo do radelnika, Razdelnik sa cevima, Creva do kočionih klešta, Kočiona klešta 2kom. Zainteresovani na pp. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam našao šta da prodam, pa to se naravno nikom nije pokvarilo i nikom to ne treba. Ajde malo da spustim cenu 50eur. Šaljem aks-om. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 9, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj klesta onom coveku sto sam ti dao broj Zovi ga A za ostatak ce se valjda naci neko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Broj sam izgubio, tako da je postavljen oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...