Raceman 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, red je da se javim kad su već portal i forum ovako dobri i prihvaćeni - iskrene čestitke na uspjehu! Motore sam zavolio još dok je kod nas poznati sarajevski motorista Koso među prvima vozao "japance"... Negdje u to vrijeme (početkom osamdesetih) neki beogradski bajkeri na proputovanju prema moru, svojim su se Kawama GPZ1100 zaustavili na jednoj sarajevskoj raskrsnici da neke momke pitaju za smjer, a ja sam se tu zadesio i iskoristio par minuta (koje još pamtim) da pregledam te makine "sa druge planete". Te noći se nije moglo lako zaspati... Od tada sam imao pet motora, a trenutno u garaži VTR1000 SP-2. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 30, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momče i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nek si nam zdravo i zivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raceman 0 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam, a Peki me potsjeti na devetnesku Spencera koji je 1985. bio dvostruki šampion u obje tadašnje svjetske klase (250 i 500). Do 1990. se u Rijeku išlo na Yugoslavia Grand Prix, eh to su bila vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...