chrle 0 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog odlazka u inostranstvo,nerado prodajem moju masinu. znaci u pitanju je Kawasaki ER 5 98 godiste, maximalno je ocuvana,koliko sam saznao od bivseg vlasnika uvezena je iz nemacke,cak ima neke nalepnice nemacke. ulje menjam svake sezone,mada predjem max 1000 km godisnje.4 god sam vlasnik. prednja guma je ok,zadnja jos moze da ide.lanac,lancanici menjani u martu,ove godine. satovi nisu original.Puig vizir,Dragon auspuh,xenon i led zmigavci,to sam ja sve stavio. i naravno homemade nosac kofera. cena:1900 eura evo malo slicica : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13676 Napisano Jun 27, 2011 Ne silazi, 7612 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, lepa ti je Kawa! Zamolio bih te da mi pustis neki snimak, kako se cuje sa spuhom jer i ja planiram da montiram. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, lepa ti je Kawa! Zamolio bih te da mi pustis neki snimak, kako se cuje sa spuhom jer i ja planiram da montiram. Pozdrav! zvuk je fenomenalan,ja sam se iznenadio snimicu danas svez snimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, lepa ti je Kawa! Zamolio bih te da mi pustis neki snimak, kako se cuje sa spuhom jer i ja planiram da montiram. Pozdrav! zvuk je fenomenalan,ja sam se iznenadio snimicu danas svez snimak Mada uzivo se cuje mnoooooogoo bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, lepa ti je Kawa! Zamolio bih te da mi pustis neki snimak, kako se cuje sa spuhom jer i ja planiram da montiram. Pozdrav! zvuk je fenomenalan,ja sam se iznenadio snimicu danas svez snimak Mada uzivo se cuje mnoooooogoo bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan oglas jos uvek aktuelan 1800 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rise against 25 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Toulouse, France Motocikl: Fz8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel oglas i dalje aktuelan? I reci mi druze lokaciju, jel siri krug Beograda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rise against 25 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Toulouse, France Motocikl: Fz8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam odgledao snimak i vidim NS table pretpostavljam da nije Beograd:).. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam odgledao snimak i vidim NS table pretpostavljam da nije Beograd:).. 15 km od novog sada i jos aktuelan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelan jos uvek cena 1700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike da mozemo lepo da ga pogledamo.... poz i srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan otvoris slike kolega u drugom tab-u i bice ok a ovako inace mozes da vidis svaku tackicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi ,dobijate dobar motor za male pare ,sa bogatom opremom 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi ,dobijate dobar motor za male pare ,sa bogatom opremom 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi ,dobijate dobar motor za male pare ,sa bogatom opremom 1600e motor stavljen na Limundo aukciju ,mozete tamo licitirati ako ste zaiteresovani . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi ,dobijate dobar motor za male pare ,sa bogatom opremom 1600e motor stavljen na Limundo aukciju ,mozete tamo licitirati ako ste zaiteresovani . Jos uvek je aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Octobar 20, 2011 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam fotografije pa me interesuje kakvo je to oštećenje na rezervoaru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...