zodini 1299 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan http://hamachi.mk/2011-02-07-12-27-17/2011-02-08-13-44-35/item/111-lf400-v-4тактен.html Naleteo drug na neku reklamu u makedonskim novinama, pa me je zaintrigirao sa pitanjem jel ima ovog cuda kod nas negde mozda u prodaji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 27, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema kod nas Lifana, a nemam pojma zašto... Radi se o jednom od kvalitetnijih kineskih proizvođača, dosta su popularni u Americi, Australiji i npr. Britaniji, mislim da ih ima dosta po Rumuniji i Mađarskoj kada je naše okruženje u pitanju, Youtube je prepun snimaka ovh V mašina od 250 i 400ccm (ovaj od 400ccm je, osim same kubikaže, kopija Viraga 535, sa sve kardanom itd., dok je 250cc kopija Viraga 250 otprilike "šraf na šraf")... Mislim da su na žalost i nešto skuplji od ostalih naizgled istih "kineza" (što je sve u skladu sa nešto višim kvalitetom) i da zbog toga ovi naši jebezeri od uvoznika nemaju neki preteran interes da ih uvezu i ponude na našem tržištu. Evo ovde 400-tke lepo islikane sa svih strana: http://www.motorbike-warehouse.co.uk/productdetails.php?pid=42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 27, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У "Хамачијевом" (та македонска фирма која их продаје) флајеру пише да је 250-ка 1800, а 400-тка 2500 евра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pitam, prihvatljiva je cena, a 400 kubova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan steta so ih niko ne uvozi odavno sam citao o njima i jako su dobri oni cak prave i automobile i kamione.....cuo sam mada ne znam koliko je to tacno da prave masine za neke hondine modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ко? "Лифан"? Производе свашта. http://www.lifan.com/English/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Mal kasnim sa odgovorom ima u Zrenjaninu firma koja prodaje (barem ima u izlogu) Lifan Cruser 200 ccm. U pitanju je Linea Moto. Motor je inace 2008 prodaje se kao nov i kosta nekih 1800 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...