Popsy 2907 Napisano Jun 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, pošto smo jedva čekali Enduro Meeting u Kraljevu odlučili smo da poranimo, ne bi li uhvatili mesto u prvom redu... i naravno krenuli smo u četvrtak (iako je vožnja u Kraljevu u subotu). Vlajko je bio upporan da ponesemo šatore iako smo svi bili za hardwall varijantu i zbog dodatnog tereta smo ga svi pominjali u različitim aktivnostima ali na kraju je baš sve ispalo super i onako kako nismo isplanirali... plan je bio da se skoči do Kosjerića pa do Ivanjice gde ćemo da prespavamo ne bi li ujutro krenuli put svetog grala enduro vožnje - Meandara Uvca i preleteli preko Golije... spremni na sve i nimalo pretovareni smo krenuli.... naravno sa zakašnjenjem... tako da su Vlajko i Miša Pei krenuli u 16h umesto u optimističnih 12 (do 12 i 30) a Jimmy i ja oko 20h... Prva grupa se opredelila za prečicu i posle samo 4-4,5 sata su bili u Ivanjici (to će Vlajko da objasni , kao i da da svoje viđenje reči "prečica" ) Na domak Ivanjice... posle "lagane večere" holesterol je udario u plafon pa su se ruke tresle dok sam slikao smeštaj... posle ritualnih pričica za lako noć, jutro obećava... Standardno jutro za vlasnika KTMa (opet struja ) "E ovaj put idemo pravo na Meandre...." Utom stiže Crven Ban koji se takođe radovao što je poneo šator (i on je pominjao Vlajka ) Sledeća pauza je kod crkve gde prošle godine Zextreme nije skrenuo nego produžio dalje :D Jedna od mnogih epizoda "Kepo vas pita a vi ga šaljete na pogrešnu stranu..." sledeća epizoda "pošaljite Kepu na pogrešnu stranu..." osećam da su Meandri blizu... ovde nije... GPS kaže da je na santimetar i po... ovde smo izgubili dvojac Crven Ban - MišaPei a u isto vreme zamal da se desi atentat na moju malenkost od strane bika ... al to će drugi da opišu.... taj deo sa bikom nisam slikao, nešto sam bio zauzet bežanjem .... onda smo našli Banove i Mišine "Meandre" (kao u onom crtanom - "ali ne bez ulova..." ) onda smo krenuli po "proverenom" savetu - ma samo pravo preko brda... U tom momentu počinje da bije sveti Ilija i da se pustolovina ne bi zamenila preživljavanjem odlučujemo se za drugu rutu... I naravno baš u tom momentu pre nego će krenuti kiša sa gromovima, Vlajko ostaje bez goriva... "pa koliko si prešao" " pa nekih 430km..." nekako se dovaćamo civilizacije i stajemo do kafane (ne znam kako se zove al bi mogla "1 u 2" jel od jedne porcije gulaša prave dve a tek što palačinke tanko mažu...) I opet su mi umakli ti Meandri... al vratiću se ja... onda smo se vratili do Ivanjice (da afrikanci srede motore i da pokupimo stvari ) A u najavi nam je bilo... malo poziranja idemo ka Kraljevu i po prvi put nas stiže kiša i to onako junački... scene na putu nerealni, gomila lišća po putu "utučena"... posle saznajemo da smo propustili grad velilčine jajeta... U svakom slučaju... idealan uvod za enduro vožnju u Kraljevu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Настављај! Слути на тотално лудило! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.. meni se nastavilo ludilo.. sacekao me potok u kuhinji.. isforsirane prepreke.. fotke malo kasnije.. meandri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem vec da sumnjam da te meandre postoje, mozda je to samo navlaka za enduro turiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci svi jedva cekamo cetvrtak Produzeni vikend u najavi i obecana Kraljevacka avantura.. samo smo je malo pojacali Na dan polaska ispaljuje Jager (morao je da kopa kanal za opticki kabl..) i Popsi koji je dobio.. i docice "malo" kasnije sa Jimmy-jem .. Kepo nas ceka negde popodne.. a Misa i ja krecemo "malo kasnije" umesto u 12 po dogovoru.. To malo se razvuklo do 3.. i kad me tad family Pei nisu ubili.. mogli smo da nastavimo "kraticom preko Surdulice" Nekako uvek ka Kepojebinama idemo Ibarskom a vracamo se preko Topole.. sada smo teli od zada i to preko Baba, Arandjelovca, Belanovice, Divcibara i Ljiga.. Malo duza tura, Kepo je izgoreo cekajuci nas negde.. pa tamo pa vamo, uglavnom okrnjena druzina se nasla i peglamo do Ivanjice na kunt.. i sutra go to Meandri.. Natovarena raga.. Prva stanica Tresnja, i desi ti kog vraga sunce ti bozije... Opusteno, divan dan za voznju, putevi pusti i krivudavi.. prelepa Sumadija.. Imali smo samo dve pus pauze.. a opet smo putovali satima.. svaler gas i laganica.. Kapetan Kepo i drugar iz Hrvatske.. nalazimo se negde tamo-vamo i pravac Ivanjica.. ma samo sto smo krenuli.. ktm gubi far i uz malo grumfovanja nastavljamo na ablendu sa vezicom.. pit stop Ruska ovo ono i ogladneli smo dobrano naravno.. Dobri nas Ruska bira kafanu samo za nas, budi usnulog gazdu i bogovska klopa je pred nama.. "mali pas" Valja i odmoriti za sutra.. ali Popseta je neumorna i bez price za laku noc nema spavanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I tako do duboko u noc trese se kuca od smeha ustajemo.. rano.. kuju se planovi za Meandre ..jebli ga Meandri.. tu su negde.. ajdete ljudi.. samo bre pusite ( veli stalno Kepo apstinent) a Dje? kako je dobar i hladan izvor.. i vesele starine.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Setaju nas gore dole.. levo desno.. ma niko i nema pojma sta mi trazimo.. uglavnom.. I Crven Ban nam se pridruzio sa zutim unikatnim qi^bmw-om samo pusu.. ST AT livada.. Chi.. gde je Popsy.. tu je i galama .. Konacno Misa ima vrsnjaka u ovim vratolomijama Crveni.. al pegla zutoga i to muski.. kao da ima kurblu.. a nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kapetan nam je bas bio tuzan (posle klope) sto opet Meandri nisu nadjeni.. ustvari nesto dopala kada su se nasi matorci pogubili.. to stanje je preneseno na papriku i mi odlucujemo da dodjemo opet da trazimo ono cega mozda i nema.. i posle samo Popsy "fino steluje" dotezanje raspale trafike moguce da je od ovog trenutka telefon zabagovao i poludeo sa pomesnim komandama.. te i ova fotka ima cudnu secu.. za "filigransko stelovanje" moraju i djozle.. toliko je to sve fino.. i Jaretu je ponestalo maziva.. toliko od fotki za ovu temu.. odosmo u KV na dobrotvorni koncerti i enduro manijacenje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A dje su ti Meandri? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem vec da sumnjam da te meandre postoje, mozda je to samo navlaka za enduro turiste Ma gore nego da su tražili čudovište iz Loh Nesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Eeе дечаци , ви баш незнате да уживате, леп путопис и морате поновити експедицију :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta su ti meandri ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.panoramio.com/photo/19089076?comment_page=12 to je valjda ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam kako cemo sledeci put do Meandara, povescemo Pashu za vodica, posto mi je u neobaveznom razgovoru, napomenuo kako se stize do tamo. :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja sta su meandri, nego takva je dekina faca kad ga pitaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 27, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja sta su meandri, To je ono sa dva cilindra :D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da malo ubacim slika. Na prve dve Popsy kao maneken. Na sledecim slikama selo u kojem je Vlajko napravio spot sa dedom. (Nemam pojma, gde je ni kako smo tamo nabasali, ali rekli su mi da je to 100% put za Meandre, sta Meandre dobro ste procitali). Moj mali Kinezcic i Popsijevo pomocno pomagalo za neke medjede ako naletimo na njih. Doduse za Bikove ne vazi, provereno na putu za Meandre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Misini Meandri a bogami i moji, bar smo neke nasli. Negde su tamo u daljini , ali sledeci put su nasi sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo zagonetnih brda koje kriju Meandre. I pored krutog rasporeda i neispunjenog plana, pogledajte samo ta zadovoljna lica kao da su pronasli novu zemlju koju jos niko nije otkrio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I dok sam cekao da se krene za KV ,dosadjujuci se i slikao okolna brda pod gradonosnim oblacima. Ekipa je morala da napravi par „finih” podesavanja na svojim motorima. Ako se dvoumite koji motor je bolji AT ili ST, pogledajte ove slike sve ce vam biti jasno. :D Znam, da sam nadrljao sto ovo objavljujem, ali bilo je jace od mene. Jimy – AT Popsy – ST Vlajko – ST Kepo – AT i normalno Popsy koji pozira na radost navijaca ST Dario – KTM Misa Pei – XT A za sve to vreme jedini koji nije imao nikakvih teskoca niti bilo kakvih „finih” podesavanja. Njegova visost Zuti Kinez Qi-BMW special edition. I za kraj jedna lepa slicica, naseg druga Popsyja u Fici iz 1966 godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja sta su meandri, To je ono sa dva cilindra :D :P E ja vas sledeci put necu cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 27, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Najjači je deda:"Ja imam isto vozilo, samo je moje sa čet'ri točka." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 27, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja sta su meandri, To je ono sa dva cilindra :D :P E ja vas sledeci put necu cekam Neka, neka i treba da krenesh bar pola sata ranije, taman da ne zadrzavash kolonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 27, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!! Sve komplet..... i putopis i komentari i slike!!! Što s'mene tiče sve slike su vam super a ova je za anale..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...