HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je predivno biti na ovom mestu danas. Toliko motora, nasmejanih lica i adrenalina moze se videti samo na ovakvim skupovima! Ko nije mogao da prisustvuje danas, evo malo atmosfere: A da sve bude "pod kontrolom" pobrinuo se: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Najezi se sav. Ove godine zbog posla nisam mogao da podjem, sledece boze zdravlje. Srecno bajkeri i lep provod . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 25, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... Srecan put, lep provod i uzivanje zelim. Svaka cast za NIS koji daje gorivo bajkerima za ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan gde ste isli ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan gde ste isli ovo? Jos uvek je u toku. Bike Rock misija na Kosovo - Vidovdanski rok koncert subota i nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan gde ste isli ovo? Jos uvek je u toku. Bike Rock misija na Kosovo - Vidovdanski rok koncert subota i nedelja. aham, cuo sam za to pre, al sam zaboravio srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, BILO JE PREDIVNO. Dok budem mogao da se popnem na motor idem svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koja vam je bila putna brzina.. Može li neko da kaže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma to u opste nije bitno, coveku treba odati cast sto se uopste upustio u takvu avanturu i sto jos ima volje za tako nesto. Svaka cast Dane Deda samo tako nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Bio sam prošle godine a ove sam nažalost bio sprečen,daće Bog da se ide ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...h?v=7dbjmCeuzCA za ovo je vredelo ici i za ovo se zivi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dejane, ja jos u sezoni motorom predjem oko 25000 km. i to cesto sa sinovima, a planiram da tako bude jos dugo jer se druzim i vozim sa mladicima pa se i ja tako osecam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan heheh eno mi ga ortak na snimku sa naranžastim poljakom i srpskom zastavom na haubi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...