Desert Fox 248 Napisano Jun 24, 2011 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Zovem se Darko, iz Pirota sam i volim motore. Inace sam profesor u jednoj skoli u Pirotu i predajem masinske grupe predmeta kao i prakticnu nastavu na strugu. Obozavam motore pogotovo Africa Twin i nameran sam da kupim jednog u najskorije vreme. Inace ozenjen sam, imam malu cerkicu i jaku podrsku od supruge koja ce zapravo i da mi kupi ovaj motor. :-) Zajedno radimo, samo sto ona predaje srpski jezk i knjizevnost. Divna je osoba i kao i ja jedva ceka da dobije jos jednog clana porodice....neku lepu Afriku. E sada....verovatno vam je smesno sto mi supruga kupuje motor ali to je istina i ja to ne krijem. Voleo bih da nas prihvatite na ovom forumu iako jos uvek nemamo motocikl Srdacan pozdrav iz Pirota Darko, Branislava i Dunja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 24, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za suprugu ! navijamo za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 24, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodošao, izgleda da ću morati i ja da se ženim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdra za tebe i tvoju porodicu dobro ste došli isa motorom i bez njega!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...