malverde 2 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan trenutno sam u americi i nasao sam povoljno jako dotican motor. zanima me koliko moze da me izadje carina za njega? koliko reg? da li ima veze ako je havarisan? i kako se krecu prodajne cene kod nas. da vidim da li mi se isplati da ga kupujem ovde i saljem u srbiju. i ako ima neko pouzdan sa foruma da uradi carinu kad motor dodje u beograd... svi saveti dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim za odgovor sto pre, jer moram da znam dal da uzmem motor ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...